03-31-2012, 07:35 PM
من دارم در مورد شرایط الان حرف میزنم و در مورد اکثر دختران. نه سالها قبل و نه در مورد کسانی که بیشتر عمرشون در حال درس خوندن بودن در زمانی که اکثرا دیپلم هم نداشتن کارشناسی ارشد داشته. من در مورد نسل الان حرف میزنم. و کاملا هم موثقه. چند وقت قبل شدیدا دنبال یه کار اداری بودم. هر اداره ای که استخدام داشت بدون استثنا حدود نود درصدشون نیروی مرد میخواستن نه زن. تنها جایی که در رشته من زنها رو هم استخدام میکرد بندرعباس بود. استانداری استخدام داشت حتی برای رشته های آمار و حسابداری که دوتا از دوستان من رشته تحصیلیشون بود هم همش مرد استخدام میکردن.
همین الان هم ممکنه تو اداره ها کارمند زن رو ببینیم ولی اولا مقایسه کنید با کارمندان مردش ثانیا باهاشون حرف بزنید ببینید چقدر در مقایسه با مردان شانس پیشرفت دارند.
شما یه جوری در مورد ایران حرف میزنید انگار ایران بهشته برای زنان و کلا حرفهایی که میزنن در موردش همش تخیلات هست.
همین الان هم ممکنه تو اداره ها کارمند زن رو ببینیم ولی اولا مقایسه کنید با کارمندان مردش ثانیا باهاشون حرف بزنید ببینید چقدر در مقایسه با مردان شانس پیشرفت دارند.
شما یه جوری در مورد ایران حرف میزنید انگار ایران بهشته برای زنان و کلا حرفهایی که میزنن در موردش همش تخیلات هست.