03-31-2012, 05:44 PM
من چون سرعتم پایینه نمیتونم نقل قول کنم. ولی در مورد اون قسمت که میگی من گفتم با پول میشه میزان عشق و علاقه رو مشخص کرد و چندتا تهمت بیخود بعدش زدید. من هنوز هم معتقدم با پول میشه میزان عشق و علاقه و خیلی چیزای دیگه رو فهمید. ولی هیچوقت نگفتم یه پسر با برای دوست دختری طلا و پول بخره و حتی همونجا هم تاکید کردم چه پسر چه دختر. پس معلومه شما قصدتون فقط پیروز شدن در بحث و کوبوندن من هست نه تبادل اطلاعات. چون خیلی تابلو دارید حرفهای منو تحریف میکنید. من همیشه میگم اگه یه دختر و پسر با هم دوست هستن باید رابطشون کاملا دو طرفه باشه. و اگه سکس هم دارند باید هم دختر لذت ببره هم پسر نه دختر برای رضایت پسر و یا برای تیغ زدن پسر تن به سکس بده. چون میشه خودفروشی. حالا شما میای برای من چرت و پرت میگی و حرفهای به من نسبت میدی که از هیچکدوم پستهای من نمیشه اونا رو برداشت کرد. خودم بارها به کسایی که فکر کردن منو میتونن با پول بخرن تو دهنی زدن. حالا تو جفنگیات بارم میکنی؟ خودم اگه هدیه ای از دوست پسرم قبول کنم به شرطی قبول میکنم که بتونم از پسش بربیام. و بتونم در همون حد یه هدیه براش بخرم. حتی بیرون رفتن با دوستام یا همکارام هیچوقت به خاطر اینکه مرد هستن خودمو از حساب کردن پول معاف نمیکنم. در ضمن بله من بسیار پسرایی رو دیدم که بهم دروغ گفتن تا به اصطلاح مخ منو بزنن ولی همیشه فهمیدن شخص مناسبی رو انتخاب نکردن و اتفاقا خیلی وقتا هم اعتراف کردن. بارها دیدم پسره با یه دختره دوست هست و باهاش کلی میره بیرون و حرفهای عاشقانه و ... بعد میاد پیش من به جای اینکه به لفظ مناسبی در مورد دوست دخترش حرف بزنه یه جوری حرف میزنه انگار یه دختر خراب رو همین الان از سر خیابون ورداشته و اتفاقا منم همینو بهش گفتم که خجالت نمیکشی جلوش اونجوری حرف میزنی میای پیش من پشت سرش اینجوری میگی.