03-31-2012, 04:36 PM
shirin نوشته: یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم. اینهمه بدبینی که شما به زنهای ایرانی داری و اینهمه در موردشون بد میگی و بلااستثنا همشون رو محکوم میکنی تنها چیزی به ذهن خطور میکنه زن ایرانی ستیزی هست وقتی که در جامعه مون زنهای بسیار خوبی هم داریم و فرهنگشون شیشصد بار از شما هم ممکنه بالاتر باشه.باز خوبه شد زن ایرانی ستیز

ایراد های طرف رو میگی یک صفت ستیز میچسبونند بهت و تمام !
بنده نگفتم زنهای ایرانی اخی هستند و .. گفتم این ایراد های رفتاری رو دارند - و نه شما ، هزار تا گنده تر از شما هم نمیتونه منکرش بشه . چون وجود داره و واقعیته .
پسر ایرانی هم نا هنجاری های رفتاری داره و نه من ، هزار تا گنده تر از من هم نمیتونه منکرش بشه .
حالا شما این وسط اومدی و میخوای از دختر ایرانی فرشته بسازی - شخصی مثل من میاد ترمزتون رو میکشه و چون شما ناراحت میشی هزار تا انگ و .. میچسبونی بهش .
shirin نوشته: این جمع بستن و تعمیم دادنتون بسیار غیرمنطقی و مغلطه هست.اگر شما میخوای حرف من رو رد کنی باید با استدلال و حد اقل نشان دادن یک مثال نقض حرف من رو رد کنی .
نه اینکه بیای بگی داری مغلطه میکنه و تعمیم ناروا میدی و ...
براتون نوشتم :
مسخره هستش که اگر شما فکر کنی زن آلمانی در کشور خودش مجبوره بره کف لیدل طی بکشه و داره از روی اجبار این کار رو میکنه ! و زن ایرانی که وضعیت اقامتی مناسبی هم نداره و ماهی ۲۰۰ یورو همش حقوق میگیره و خیلی از نیازهاش رو نمیتونه برطرف کنه کسر شانش بشه همون کار رو قبول کنه و قبول نمیکنه و میتمرگه توی خونه .
shirin نوشته: احتمالا اگه با یه دختر آلمانی هم دوست بشید و باعث یه آسیبی بهتون بشه فردا پس فردا تمام زنان آلمانی رو محکوم میکنید و علیه شون جبهه میگیرد.
بنده تا حالا از هیچ خانمی ، چه ایرانی چه غیر ایرانی هیچ گونه آسیبی ندیدم و تمام رابطه هام رو در حد یک دوستی خیلی معمولی نگه داشتم .
اگر شما از طرف یک پسر ایرانی آسیب روحی دیدید و همون امر باعث شده که یک نگاه رادیکال نسبت به مرد ایرانی پیدا کنید و تا کسی چهار تا از ایراد های رفتاری زن ایرانی رو میگه متهمش میکنید به زن ستیزی .
دلیل نمیشه که من هم چون آسیب روحی خوردم این طوری حرف بزنم
بر عکس شما بنده هرگز شما رو به مرد ستیزی در رابطه با گفتارتون متهم نکردم و اگر ایراد رفتاری که به راستی در وجود مرد ایرانی هستش رو بازگو کردید اون رو قبول هم کردم .اگر شما بگید مرد ایرانی فقط برای سکس به یک دختر نزدیک میشه من قبول میکنم - ولی اگر بگید با نیت سوء استفاده نزدیک میشه میگم چرند میگید . چون هیچ مرد ایرانی آقا داییش رو دستش نگرفته و دنبال زنها بذاره و یکیشون رو یه جایی گیر بندازه و ....
در اکثر موارد تا خود خانوم نخواد هیچ رابطه ای صورت نمیگیره . اون اغلب موارد هم دیگه اسمش رابطه جنسی نیست - تجاوزه و زن میره شکایت میکنه پدر صاحب مرده رو هم در میاره . شما میگی نه ! خوب داری حرف بیخود میزنی .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)