03-30-2012, 02:43 PM
shirin نوشته: میلاد میزان رضایتمندی از شغل فکر کنم تو کشورهای پیشرفته مهمتر باشه. معلومه که خیلی مهمه احساس یه شخص نسبت به شغلش. کسی که شغلشو دوس داشته باشه مطمئنا زندگی شادتر و بهتری داره نسبت به کسی که شغلشو دوس نداشته باشه.
تو میخوای به زور بگی زنای ایرانی خودشون رو خیلی بالا میبینن و هر شغلی رو قبول نمیکنن. که حتی تو ایران هم ما خیلی زن داریم که شغلهای جالبی هم ندارند. مثل رختشویی و کلفتی در منزل دیگران و ... (البته اگه به نظر شما شغلهای دوس داشتنی نباشن) در هر صورت من نمیدونم چیو میخوای ثابت کنی.
به زور نمیخوام بگم ! این یک حقیقته که دختر های ایرانی به خصوص اگر یک قیافه ای هم داشته باشند کمتر از منشی رئیس جمهور راضی نمیشند ! حالا شمای هی میخوای بگی این طوری نیست ! نظر خودته ولی حقیقت نیست .
اون زنهایی که شما مثال زدید از سر زور و بد بختی و گشنگی و ... رفتند و دست به اون کارها زدند - من میخوام بدونم شما چه توجیهی برای یک دختر زیبا روی بلوند ۲۲ ساله که در اروپا دارد کف مک دونالد طی میکشد دارید ؟ نه اجباری وجود دارد - نه بد بختی و نه عدم وجود مشاغل دیگر ! تازه در صورتی که کار پیدا نکند دولت بهش پول نقدی که میده هیچ (ماهیانه ۳۵۰ یورو) باقی هزینه هاش از جمله هزینه تحصیل ، هزینه اجاره منزل ، پول آب و برق و ... رو هم میده (خاصیت جوامع سوسیالی) . پس اون زنهای ایرانی که شما مثال زدید به هیچ عنوان قابل مقایسه با این زنها نیستند و همانها هم اگر بدبختی ای که بر سرشان خراب شده بود نبود ، مثل باقی دختران و زنان ایرانی رفتار میکردند و فکر میکردند نیست در جهان هستند !
شما در ایران همش موجودات شبیه به خودتان دیده اید ! و فکر میکنید درستش همان است - همان دختران ایرانی وقتی وارد اروپا میشوند از دید جامعه یک مشت موجود بی خاصیت از خود راضی ی تن پرور بیشتر نیستند .[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 03:43 pm ---------- ارسال قبلی در 03:41 pm ----------
[/color]
shirin نوشته: مگه اینکه تحقیقات مستند و جامعی رو بیاری.و امیدواریم شما هم برای ادعاهاتون چنین کاری رو بکنید !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری