نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آخرین بررسی تاریخی درباره حضرت رقیه

اینطور که میگن اینا اینقدر وحشی بودن و به هیچی پایبند نبودن و این کارهای مخوف رو کردن، یه سوالی که برای من بارها مطرح شده اینه که انگار تنها کاری که نکردن تجاوز جنسی به اهل بیت امام حسین و بروبچ بوده! حالا واقعا اینطور بوده یا نه و چرا؟ آیا تجاوز جنسی هم صورت گرفته؟ شایدم گرفته ولی راویان دیدن دیگه خیلی ضایع هستن و اونوقت این سوال مطرح میشه که پس خدای حسین که حسین و بروبچش اونقدر مقدس بودن و پیشش ارزش داشتن برگ چغندر بوده و هیچ کاری نکرده گذاشته دامان اینا رو ننگ آلود کنن!
البته همین کارهایی هم که میفرمایید کردن، بر فرض صحت، خودش چیز کمی نیست و من شخصا میترسم از چنین خدایی که حالا حسین و یارانش هیچی میگیم راضی بودن قدرت و ایمانش رو داشتن، ولی دیگه این بلاها سر زن و بچه های بی گناه چرا خدا باید بذاره بیاد و اینا رو هم وارد نقشه و قربانی خودش کنه! آیا اصلا لزومی داشته؟ مثلا همین بچه (رقیه؟) که میگید اصلا در تاریخ هم تقریبا فراموش شده و بنابراین احتمالا تاثیر زیادی در روشن شدن مردم و شورش علیه یزید و یزیدیان و زنده کردن اسلام نداشته، واسه چی خدا باید بذاره چنین بلایی سرش بیاد مگه چه گناهی کرده بوده مگه خدا برگ چغندره همیشه مجبوره همینطور هیچ کاری نکنه که هر ملعونی هرکاری دلش میخواد بکنه و همه چیز رو فقط باور کنن و حواله بدن به زندگی پس از مرگ؟
حالا ما میگیم که ما عددی نیستیم وظایف بندگی خودمون رو انجام ندادیم و انسانهای گناهکاری هستیم و اینا که خدا ما رو به تخمش حساب نمیکنه، ولی دیگه حسین و اهل بیتش با اون عظمت که میگید که اینطور نبودن چه نافرمانی ای کرده بودن چه پلیدی ای داشتن مگه پیش خدا عزیز نبودن؟ تازه حتی واسه ما هم بنظر من این توجیه نمیشه که خدا بذاره هر بلایی سرمون بیاد! واقعا بنظرم اینا دلایل سطحیه و بیشتر توجیه تا انصاف!
پاسخ

پیام‌های این موضوع