03-30-2012, 02:36 AM
shirin نوشته: در ضمن فرض کن شما قاضی هستی. یه زن و شوهر بهت رجوع میکنن. که میخوان از هم جدا بشن. هر دوتاشون شاغل و هر دوتاشون عاشق بچه دو سالشون. و هر دوتاشون هم میخوان بچه پیش خودشون نگه دارند. هر دوتاشون هم از سلامت کامل عقلی و رفتاری برخوردار هستن. بچه رو به کدوم واگذار میکنی؟ به زن یا مرد؟
در همه دنیا به غیر از کشورهای اسلامی در حق سرپرستی فرزند اولویت با مادر هست. مگر اینکه مادر استحقاق و شرایط نگه داری از بچه رو نداشته باشه
پس میگویید که در شرایط برابر، زنها برابرتر هستند و بایستی حق سرپرستی را به آنها داد؟
sonixax نوشته: خیر عادلانه نیست - سرپرستی بچه باید به صورت توافقی و با بررسی شرایط مادی و روحی طرفین و امکانات سرپرستی کودک پس از جدا شدن صورت بگیره - نه اینکه طرف از قبل بیاد بگه اگر اون طوری شد بچه مال من ! بچه که کالا نیست !
اینکه یک زنی یک بچه ای رو ۹ ماه در بدنش پرورش داده دلیل کافی نیست که بخواد سرپرستی یک بچه رو بر عهده بگیره و احتمالن بدبختش کنه !
شما خودتون میگید شرایط کاملن برابر - ولی تعریفتون اصلن برابری رو القا نمیکنه بلکه نوعی نگاه حسابگرایانه در رابطه با رابطه زناشویی رو القا میکنه .
شرایط برایر یعنی اینکه ، امتیازیاتی که مردان از آنها برخوردار هستند برای زن هم فراهم باشد و به عکس . هر گونه امتیاز دهی اضافی به هر کدام از طرفین این توازن و برابری رو بر هم میزنه و دیگه اسمش شرایط برابر نیست .
در همین کشورهای غربی هم داد مردها در آمده! از حضانت بچه خندهدار تر این است که اگر شما با یک دختر خوابیده
و خدای ناکرده بچهدار شد، مادر میتواند با تصمیم خود بچه را بیاندازد یا نگه دارد، ولی شما هیچ تصمیمی نمیتوانید بگیرید، که البته تا اینجا
میگوییم بدن خود زن هست و حق هم دارد؛ ولی اگر گوش شیطان کر دختر خواست بچه را نگه دارد شما قانونوار وادار به پذیرش پدری
شده و بایستی هزینههای زایمان و بزرگ شدن بچه را از جیب خودتان پرداخت کنید و اگر نه زندان، حتی اگر از همان روز یکم بارداری بگویید که بچه نمیخواهید!
این برابری حقوق نیست، این زورگویی و برابرتر دیدن زنان است.
shirin نوشته:sonixax نوشته: سوپوری - طی کشیدن کف مک دونالد - جمع کردن ته سیگار از کف خیابانها - جمع آوری مدفوع سگها از خیابانها - پیتزا رسان - روزنامه پخش کن و شغلهای این طوری . حاضرید قبولشون کنید ؟
shirin نوشته: اگه شغل بهتری برام وجود نداشت بله حاضرم ، البته مدفوع سگها و ته سیگار و سوپوری رو نه. چون حالم بهم میخوره. و دیگه غذا نمیتونم بخورم. تقصیر خودم نیست یه کم وسواس دارم. ولی پیتزا رسان و روزنامه پخش کن وطی کشیدن کف مک دونالد رو میتونم تحمل کنم.
sonixax نوشته: باز هم در اینجا از کلمه تحمل استفاده کردید ! یعنی با این حال انجام کارهای اون طوری رو بد و در شان خودتون نمیدونید . من پاسخ خودم رو گرفتم
فکر نمیکنم در هیچ جای دنیا طی کشی و روزنامه رسانی شغل مورد علاقه کسی باشه. شما به زور میخوای به نتیجه مورد دلخواهت برسی. صد در صد من ترجیح میدم شغل مهمتر و بهتری داشته باشم. فرضا اگه به من پیشنهاد کنن بین مدیر عاملی و کارمند جز یکیشو انتخاب کن. و توانایی هر دو کار رو داشته باشم. طبیعتا مدیرعاملی رو انتخاب میکنم.
البته همانگونه که شیرین گرامی گفت، اگر حق گزینش داشته باشیم هیچکس دنبال رفتگری و طی کشیدن نمیرود.
ولی بد نیست به این نکته هم بیاندیشیم که همه کارهایی که میلاد نام برد کارهایی امروزی و مدرن هستند که با ماشین و
ابزار خودکار انجام میشوند. اگر 200 سال پیش بود، آیا زنان براستی حاضر بودند در معدن حفاری کنند یا با عملگی ساختمانسازی کنند؟
در تاریخ میبینیم که همه کارهای سخت و دشوار را مردان انجام میدادند و در برابر آن سودی هم نمیکردند و نداشتند.
یک چندتایی انگشتشمار در نقش پادشاه و ارباب و گاهی ملکه بوده و دیگران در جایگاه رعیت و کارگر جان میکندهاند: آیا زنان براستی میخواستند بیرون رفته و کار کنند؟
.Unexpected places give you unexpected returns