03-30-2012, 02:34 AM
shirin نوشته: دست رو تا آرنج تو ماتحت گاو کردن برای یه دامدار یا یه دامپزشک ممکنه بسیار هم لذتبخش باشه. ولی شغلهایی مثل طی کشی و روزنامه پخش کنی و مدفوع سگ جمع کنی (غیر از کسی که برای تحقیقات آزمایشگاهی به مدفوع سگ احتیاج پیدا میکنه) فکر نکنم در هیچ جای دنیا شغلهای خوب و دوست داشتنی باشند. نه من تا حالا تو کتابی خودن نه تو فیلمی دیدم. هر چند خارج نرفتم ولی حداقل کتاب و فیلم زیاد خوندم و دیدم.
وقتی شما میگید دوست داشتنی هستند یا نیستند دارید از دید احساسی به مساله نگاه میکنید .
قطعن کسی که براش امکان کار کردن در جاهای دیگه هم هست ولی به قول ما ایرانی ها عَن سگ جمع کن مونده از بعد احساسی به مساله نگاه نمیکنه .
اینجا وقتی به یک دختری مثلن در مک دونالد کار میدند ، از پشت صندوق بودن تا طی کشیدن اونجا رو باید انجام بده . یک خانم ایرانی میاد و در مک دونالد مشغول کار میشه - روز اول پشت صندوق بوده ! خیلی خوشش اومده بود - روز دوم گفتند امروز شیفت فلانیه که پشت صندوق باشه تو باید نظافت کنی ! خانم داغ میکنه میگه من نظافت کنم مگه کلفتم و از اونجا میاد بیرون .
زنهای ایرانی در مورد مساله ای به نام کار دچار پارانویا و توهم هستند متاسفانه . حتا خانمی که در ایران سرایدار بوده ! وقتی اومده اینجا و مثلن بهش شغل اون طوری پیشنهاد شده گفته اونجا سرایدار ! اینجا هم سرایدار . منطق در حد شلغم پخته .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری