03-30-2012, 01:28 AM
shirin نوشته: من هم نگفتم بدون شک همه مردم از هم خسته و دلزده میشن گفتم ممکنه احساساتشون تغییر کنه. ممکنه یعنی اینکه شاید. شاید هم تا اخر عمر عاشق هم بمونن.
در هر صورت اگه ازدواج و طلاق اینقدر مساله بزرگی نباشه و باعث دست و پا گیری و مزاحمت نباشه موردی نداره. تنها منظورم این هست که نباید زندگی رو سخت کرد.
ماهیت ازدواج مهم و بزرگه - دست و پا گیر بودن و ایجاد مزاحمت از طرف ازدواج نیست - از طرف فرهنگ جامعه و معمولن ادیانه .
shirin نوشته: این خیالات بیخود و بیجهت به وجود نمیاد. حتما تجربه دارن و دیدن. در ضمن اینو هم بدونید بسیاری از روابط جنسی بین دخترا و پسرهای ایرانی فرقی با تجاوز نداره. پسره با هزار جور کلک دختره رو میکشونه خونه بعد اونجا به زور و اصرار میخواد رابطه سکس باهاش برقرار کنه. اگه جامعه درستی داشتیم روزانه موارد زیادی شکایت تجاوز جنسی از این نوع رو داشتیم. خیلی کم پیش میاد که دختر و پسری با هم دوست باشن و دختره اولین بار با پسره قرار بذاره تو خونه و با رضایت کامل تن به سکس بده. حداقل اولین تجربه جنسیشون تقریبا به زور هست.
بله بیخود و بیجهت بوجود نمیاد - و پیدا کردن سرچشمه هم غیر ممکنه تقریبن . ولی وقتی تمام دختر و پسرها نسبت به هم چنین دیدی دارند مشکل حل نمیشه و به قوت خودش باقیه .
shirin نوشته: در ضمن میلاد اگه تو کشورهایی که تو رفتی زنها هیچ کاری براشون عار نیست به این دلیل هست که حقوقی هم که میگیرن عار نیست براشون. تو ایران اولا که زن رو به عنوان تی کش و کارگر شهرداری استخدام نمیکنن اصلا ثانیا فرضا یه جا هم زن رو به عنوان تی کش استخدام کنن. .فکر میکنی چقدر حقوق بهش میدن؟ اون حقوق کفاف رفت و امدش هم نمیده چه برسه اجاره خونه و خوراک و پوشاک.
مشکل اینجاست که زنها فکر میکنند چون زن هستند باید حقوق بیشتری دریافت کنند ! خیر این طوری نیست . برای مثال اگر مردی در قبال کاری ساعتی ۱۰ یورو حقوق بگیرد به زن هم باید همان مقدار حقوق داده شود . این چیزیست که زن ایرانی حاضر نیست زیر بارش برود چون خود را تافته ی جدا بافته میداند .
براتون گفتم ، زنهای داخل ایران به هر دلیلی دلایل خود را دارند - ولی همان زنها وقتی در دنیای آزاد قرار میگیرند باز هم همان رفتار را بروز میدهند .
من خیلی دلم میخواد بدونم زنان ایرانی که در همین آلمان زندگی میکنند و همون طوری هستند چه برای گفتن دارند ؟! اینجا که زنها نه تنها حقوق برابر دارند بلکه در خیلی موارد حق و حقوقی بیشتر از مردها هم دارند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری