03-30-2012, 01:04 AM
هوادار حرفهای منو بخش بخش نکن. من همه حرفام با هم دیگه معنی میده. کامل پستمو بخون متوجه میشی چی گفتم. منم گفتم خانمها خودشون رو اصلاح نکنن؟ هر دفعه باید بیام دوبار تکرار کنم حرفهای قبلیمو؟ گفتم به دخترامون یاد بدیم حقوق خودشون رو به رسمیت بشناسن و خودشون رو دست کم نگیرن. یعنی که باید دیگاه خودشون رو نسبت به زن بودن خودشون اصلاح کنن.
در ضمن وقتی تو جامعه ای مردها معتقد باشن دختری دختر خوب هست که بکر و غیر قابل دسترس باشه آیا دختری که این فاکتور رو از دست بده متضرر نشده؟
من هیچ جای حرفم نگفتم ارزش گذاری نکردم. دارم مثال میزنم براتون. چرا اینقدر گیج بازی در میارید؟[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:30 am ---------- ارسال قبلی در 04:27 am ----------
[/color]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:34 AM ---------- ارسال قبلی در 04:30 AM ----------
[/COLOR]
بعید ندونید. من از خودم داستان سازی نکردم.
در ضمن وقتی تو جامعه ای مردها معتقد باشن دختری دختر خوب هست که بکر و غیر قابل دسترس باشه آیا دختری که این فاکتور رو از دست بده متضرر نشده؟
من هیچ جای حرفم نگفتم ارزش گذاری نکردم. دارم مثال میزنم براتون. چرا اینقدر گیج بازی در میارید؟[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:30 am ---------- ارسال قبلی در 04:27 am ----------
[/color]
reactor نوشته: شما حتی اگر به غریزه ی خودت هم رجوع کنی به درستی حرف من میرسیمن به غریزه خودم هم که رجوع میکنم اول از همه صداقت طرف مقابلم برام اهمیت داره و بعد از اون عوامل دیگه اهمیت پیدا میکنه. و مطئنن خودم هم کاملا صادقم.[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:34 AM ---------- ارسال قبلی در 04:30 AM ----------
[/COLOR]
Havadar_e_Democracy نوشته: البته بعید میدونم پسری بیاد رک به کسی که فقط قصد دوستی باهاش داره همچین حرفی بزنه...اما خب این رو قبول دارم که اکثر مردهای ایرانی(غیرایرانیش رو نمیدونم)دید انحصار طلبانه ای در این زمینه دارن.
بعید ندونید. من از خودم داستان سازی نکردم.