11-19-2014, 11:49 AM
kourosh_iran نوشته: ولی من واسم فرقی نمیکنه
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
" بشر المنافقین بأن لهم عذابا ألیما الذین یتخذون الكافرین أولیاء من دون المؤمنین أیبتغون عندهم العزة فإن العزة لله جمیعا وقد نزل علیكم فی الكتاب أن إذا سمعتم آیات الله یكفر بها ویستهزأ بها فلا تقعدوا معهم حتى یخوضوا فی حدیث غیره إنكم إذا مثلهم إن الله جامع المنافقین والكافرین فی جهنم جمیعا الذین یتربصون بكم فإن كان لكم فتح من الله قالوا ألم نكن معكم وإن كان للكافرین نصیب قالوا ألم نستحوذ علیكم ونمنعكم من المؤمنین فالله یحكم بینكم یوم القیامة ولن یجعل الله للكافرین على المؤمنین سبیلا . النساء"
"مژده ده دوچهره گشته گان به که برایشان ناگواری خیلی دردناکی است کسانی می گیرند روپوشندگان را سرپرستانی از بیگانه ء باورمند گشته گان آیا می جویند نزدشان سربلندی باز چون سربلندی برای خداوند است گردآمده ای هم پیشتر فرود آمد برشما در نوشتار که گداری شنیدید نشانه های خداوند را رومی پوشند بهش هم پوسخند می زنند بهش باز نباشد می نشینید همراهشان تاکه فرو می روند در رخدادگویی بیگانه اش چون شما آنگدار مانندشانید چون خداوند گردآورنده ء دوچهره گشته گان هم رو پوشندگان در دوزخی است گردآمده ای کسانی که پا پی تانند باز اگر بود برایتان گشایشی از خداوند گفتند آیا نبوده ایم همراهتان هم اگر بود برای روپوشانندگان دست آوردی گفتند آیا نبودیم آگاه کننده بر شما هم جلوگیری می کردیمتان از باورمند گشته گان باز خداوند فرمان می دهد میانتان روزی برپاشدن است هم نمی گذاشته خداوند برای روپوشندگان بر باور مندان راهی . زنان"
واسه من هم یکجور است مژده ای از خداوند بهتان
ما که ندیدیم احمقان زبر پایی را بردارند یا خالی کنند تنها در راه درست پاشان پیچ می خورد می شکند