11-19-2014, 09:58 AM
مزدك بامداد نوشته: شما نباید چیزها را جدا جدا و ناوابسته به همهگان بررسی نماییدحالا اون مثال بود در مثل که مناقشه نیست.
آنکه رفته پزشک شده، خانواده اش برای او این راه را فراهم کرده،
پول دانشگاهش را داده( برای نمونه در آمریکای عزیز!! ، شما نمیتوانید
بی پول، به دانشگاه/کالج بروید هرچند باهوش هم باشید). بهره ی هوشی
مردم هم چنان از هم دور نیست که بتواند، جدایی "میلیاردی" را نیکنمایی کند!
•
تو بگو خانواده دو طرف پول هم دارن، ولی یکی درس میخونه و اینقدر همت و زیرکی داره و یکی دیگه بعکس تنبل که درس نمیخونه یا بهرصورت علاقه نداره.
ضمنا من توی همین ایران خودمون درنظر گرفتم که درس خوندن و دانشگاه رفتن نه برای همه ولی حداقل برای خیلی ها و قشر متوسط کم و بیش امکان پذیره.
کلا شما مدام داری اغراق میکنی و مغلطه میکنی!
چند بار من تاحالا گفتم تا یک حدی اختلاف درآمد و راحتی طبیعی هست ولی اونایی که دیگه خیلی تصاعدی و نجومی میشه بنظر منم مشکل داره، باز شما میگی میلیاردی را نیک نمایی کند و این حرفا!
اون که شما طرفداران کمونیسم معتقد هستید و میخواید پیاده کنید، یعنی اختلاف رو به نزدیک صفر برسونید، بنظر بنده غیرطبیعی و غیرعملیه و مشکلات دیگری هم داره. شما نمیتونید در برابر طبیعت و قوانین پایه جهان و زندگی و فرگشت بایستید، چون خودتون فراتر از اونا نیستید! هروقت خودت سوپرمنی چیزی شدی، یا مرتاض و تارک دنیا و اینا و تونستی از لذت و خواسته های نفسانی تحت هر شرایطی چشم پوشی کنی و کار درست/انسانی رو حتی تحت فشار شدید انجام بدی، ایثار کنی، اونوقت بیا این ادعاهای گنده و فریبنده کمونیسم رو شعار بده!
بنظر من دنیا ظرفیت کمونیسم رو نداره چون کمونیسم بیشتر تخیلی و ساده انگارانه و ایدئالیست مفتی و کودکانه هست تا چیزی که در دنیای واقعی بقدر کافی عملی و کارا باشه. انسانها چنین موجوداتی نیستن. با چنین سیستم و محیطی خوب کار نمیکنن. انسانها مورچه های کارگر نیستن! انسانها خیلی نیازها و خیلی تفاوتها دارن.