03-30-2012, 12:24 AM
shirin نوشته: و به نظر من اینگونه پسرها دقیقا حقشون هست که دخترا هم مثل خودشون باشه. یعنی کاملا عادلانه هست.حالا اگر این مدل دخترها با یه پسری برخورد کنند که واقعن دوستش داره و بعد بزنند دک و پوز طرف رو بیارند پایین تکلیف چیه ؟ اون موقع عادلانه هستش ؟ میدونید در بسیاری موارد که طرف متوجه اشتباهش شده دست به خودکشی زده ؟! (چه پسرش ، چه دخترش) .
این رفتار انتقام جویانه الان حتا در موزیک ها هم داره خودش رو نشون میده - الاهی کور بشی دهنت سرویس شه بیریخت فلان فلان شده ![color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:20 am ---------- ارسال قبلی در 01:18 am ----------
[/color]
shirin نوشته: خوب یه طرفه به قاضی میری، اون دختری که میخواد با تو ازدواج کنه با چه تضمینی ازدواج کنه؟ اون از کجا بدونه که تو واقعا به خاطر چی اونو میخوای؟ حاضری موقع ازدواج شرایط ازدواج برای هر دوتاتون کاملا برابر باشه؟ حق طلاق داشته باشه؟ حق سرپرستی بچه ها به عهده اون باشه، شاغل باشه و کارای خونه هم کاملا به عهده دوتاتون باشه؟ یا فقط میخوای یه کلفت بگیری که همیشه تو خونه دم دستت و مطابق میلت باشه؟
میشه توضیح بدید از قبل حق سرپرسی کودکان را به زن دادن چه طوری شرایط کاملن برابر ایجاد میکنه ؟![COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:24 AM ---------- ارسال قبلی در 01:20 AM ----------
[/COLOR]
havadar_e_democracy نوشته: من فکر میکنم از بس دچار محدودیت در روابط در تمامی سطوح از یه صحبت عادی گرفته تا سکس با جنس مخالفمون بودیم امروز جامعه ایران دچار یه جور سرگشتگی تو این زمینه شده...درک متقابل به اندازه کافی بین دختر و پسر وجود نداره و آگاهی از نیازهای همدیگه ندارن.سکس داشتن برای پسر ها به جای برطرف کردن نیازشون شده یه جور ماجراجویی و زرنگی کردن و از اون طرف دخترا هم که البته شاید من خوب نتونم درکشون کنم پسر ها رو متهم به سو استفاده کردن میکنن.از طرفی اگه این خواسته رو صادقانه با اکثر دختر ها در میون بذاریم با واکنش خوبی مواجه نمیشیم...نمیدونم این مخصوص ایران هست یا تو کشورهای دیگه هم به همین صورته!!!
هوادار جان شک نکن که فقط در ایران این طوریه !
در خارج از ایران وقتی یک دختری میگه ازش سوء استفاده شده که بهش تجاوز کرده باشند (rape) . وقتی خودش خواسته و با طرف سکس کرده که دیگه اسمش سوء استفاده نیست !
همون طوری که گفتم متاسفانه دختر و پسر ایرانی دچار نوعی پارانویای وحشتناک هستند و فکر میکنند طرف مقابل مدام در فکر فریبشونه !
اگر دختر ایرانی فکر میکنه که پسر ایرانی برای سوء استفاده جنسی طرفش میره ، پسر ایرانی هم این فکر رو میکنه که دختر ایرانی به خاطر پولشه که طرفش میره - یعنی یک حس شک دوطرفه هستش برای همین دو طرف مثل خروس جنگی میوفتند به جون هم .
من خودم آدمی میشناسم که تیپ و قیافه خیلی داغونی داشت و ردفت با یه دختری حرف بزنه طرف در جا پسش زد - به محض اینکه فهمید اون بابا ماشین ۴۰۰ میلیونی سوار میشه دختره رفته بود و دور و برش میچرخید و ... حتمن شما هم این جور چیزها رو دیدید .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری