11-19-2014, 09:20 AM
mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربانlol
اینو گفتم تا بدونی همیشه یکی هست که از دیگری با تکیه بر خداوند با بیشتر سختی ها کنار می آید هم پیروزمندتر است هم امید دارتر نه که پرتی هدفی را که از کودکی دنبال می کردم به بهانه هایی که دیگران نتوانستند نتوانم دنبال کنم خداوندا تو بهترین مزد دهنده ای
اینا که خودم میدونستم.
نفهمیدم چه استدلال و سند روشن و محکمی در چه ارتباطی درش هست که بخواید باهاش منو محکوم کنید.
کلا گفته های امثال شما هم مثل کتابهای آسمانی سر و ته نداره! حداقل من یکی که متوجه منطقش نمیشم. مغز من اینطور کار نمیکنه.
البته جز برای شما هم و جز همون دربست باور کردن این چیزهای بی سر و ته و متناقض کاربرد دیگه ای نداره که اگر داشت هزاران سال ادیان یه گهی میخوردن یه غلطی میکردن جز تر زدن و دست آخر هم که با منطق قوی تر و حقیقی که همون تفکر و روش علمی و منطقی واقعی باشه تضعیف شدن و شکست خوردن.
تو برو اول خدات رو ثابت کن. بعد برو ثابت کن ادیان با این همه جفنگ گویی و تناقض چطور میشه مطمئن بود از جانب اون خدا هستن. و غیره و غیره!
من یکی که بخاطر هیچ و پوچ و چیزهای روی هوا و غیرمنطقی کون خودم رو پاره نمیکنم!
منطق من میگه اگر واقعا هم خدایی و خلقتی درکار باشه، و خدای درست و حسابی و قابل شناسایی توسط عقل و وجدان/فطرت انسان (یا حداقل شخص من) باشه، اون خدا عین همین روش و رفتار و منطقی رو که من دارم ازم قبول داره و تایید میکنه و اگر من خلاف این بکنم هیچ تضمینی درش نیست که شانسی درست باشه و عاقلانه هم نیست.