11-19-2014, 02:19 AM
Theodor Herzl نوشته: من این مثلهای همکاری و نقش مستقیم سرمایه داران با نازیها رو بازگو میکنم تا کاربران ببینند که این به اصطلاح بهشتهای سرمایه داری تا گردن به خون خودشان آلوده بودند و هستند!
عجب! پس همه کاربران اینجا یک دفعه ای شدند قربانیان آشویتس!!!!
Theodor Herzl نوشته: یعنی شما آلمان غربی رو با جمهوری اسلامی و پهلوی رو با نازیها مقایسه میکنی؟ در ضمن منظور من افرادی هست که خون هزاران نفر به گردنشون بوده و نه هر دفتر دار و معلم و آبدارچی نازی ! ۲۵ تا وزیر ، ۱ ریس جمهور و یک صدر اعظم آلمان غربی نازی بودند . دولت آلمان کنونی تازه بخاطر فشار احزاب چپ مجبور شد این اطلاعات رو انتظار بده! اوضاع آمریکا تازه بدتر بوده ، آمریکا رسما قاتلین و خون خواران کمپها رو نجات داده و بهشون پناهندگی داده بوده!
احیانن این شما نبودی که میگفت رضاشاه هم در جنایات نازیها نقش داره به خاطر اینکه باهاشون روابط اقتصادی داشته و بعدش همه ی مردم ایران رو در جنایات نازیها سهیم کرده بودی چون به رضاشاه حرفی نمیزدند ؟!
ببخشید که حافظه ی من خیلی قویه! شرمنده ام واقعن :e058:
Russell نوشته: من اتفاقا میخواستم بحث خانوادهیِ استالین را اینجا مطرح کنم ببینم بقیه دوستان چه میگویند؟ گویا همهیِ کس و کار او یکی یکی غیب شدهاند، پسر او هم گویا ابتدا توسط آلمانها دستگیز شد، آلمانها خواستند او را یک اسیر بلندپایهیِ آلمانی مبادله کنند ولی استالین گفت:من چنین پسری ندارم، آلمانها هم او را اعدام کردند.
راسل جان خامنه ای هم فردا بمیرد به جز یک دست عصای چوبی و یک عینک ته استکانی چیزی ازش باقی نمیماند! مهم اینه که الان کنترل کل قدرت و ثروت رو در اختیار داره. استالین هم شرایط مشابهی داشته. و چون کس و کاری نداشته به جز پیپ چیزی ازش باقی نمونده و همه چیز رسیده به دولت!
همین الان در هر کجای دنیا یک آدم بی کس و کار سرش را بگذارد زمین بمیرد ازش هیچ چیزی به جا نمیماند!!!! ولو میلیاردر باشد.
جناب مزدک خواننده را گاهی کودن فرض میکند که این جفنگیات را سر هم میکند! (و البته تکرا! چون همین جفنگ را پیشتر هم گفته بودند و پاسخ گرفته بودند و ترجیح دادند که کشش ندهند!!!) یکی هم هست مثل ما از کیلومترها دورتر (شاید هم چند متر دورتر!!!! نمیدونم ایشون کجا هستند ولی قطعن در بلاد کمونیستی نیستند که اگر بودند اینترنت درست و درمان نداشتند که بخواهند از طریقش از کمونیسم دفاع کنند ) صاف میزنیم وسط برجکشان!
kourosh_iran نوشته: اگر بشود از یک افرادی برای بشریت سود بیشتری گرفت، چه سودی در کشتن و مجازات آنها هست؟
انسان زیرک آنی است که بتواند بر خشم و احساسات غلبه کرده و عقل و خرد و محاسبه را حاکم کند.
بنده نمیدانم ولی شاید بهرحال زنده نگه داشتن و مجازات نکردن این افراد در مجموع سود بیشتری داشته است.
آفرین! که دقیقن هم همین طور بوده!
اگر این سیاستهای آمریکا نبود اکنون احتمالن نه اسرائیلی وجود داشت که کسرا بخواهد پشتش به آن گرم باشد! نه خیلی از تکنولوژیهای فعلی که زندگی مارا (میلیاردها انسان روی زمین) راحت تر کرده!
کسرا پیشتر حتا استخدام دانشمندان نازی در آمریکا رو نشانه جنایت پیشگی در آمریکا میدونسته!!! در صورتی که اصلن متوجه نیست اگر همان دانشمندان نمیبودند الان دنیا شکل دیگری داشت.
مشکل کسرا اینه که فکر میکنه دنیا از اول همین طوری بوده! و مثلن اگر ادیسون لامپ رو اختراع نمیکرد یکی دیگه میکرد! (شاید ولی کی ؟!)
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری