11-18-2014, 07:59 PM
Theodor Herzl نوشته: مقایسه چرند! یعنی شما آلمان غربی رو با جمهوری اسلامی و پهلوی رو با نازیها مقایسه میکنی؟ در ضمن منظور من افرادی هست که خون هزاران نفر به گردنشون بوده و نه هر دفتر دار و معلم و آبدارچی نازی ! ۲۵ تا وزیر ، ۱ ریس جمهور و یک صدر اعظم آلمان غربی نازی بودند . دولت آلمان کنونی تازه بخاطر فشار احزاب چپ مجبور شد این اطلاعات رو انتظار بده! اوضاع آمریکا تازه بدتر بوده ، آمریکا رسما قاتلین و خون خواران کمپها رو نجات داده و بهشون پناهندگی داده بوده!اگر بشود از یک افرادی برای بشریت سود بیشتری گرفت، چه سودی در کشتن و مجازات آنها هست؟
From Dictatorship to Democracy: The Role Ex-Nazis Played in Early West Germany - SPIEGEL ONLINE
خیر ، دشمنی با سرمایه داری دشمنی ایدئولوژیک است ، من این مثلهای همکاری و نقش مستقیم سرمایه داران با نازیها رو بازگو میکنم تا کاربران ببینند که این به اصطلاح بهشتهای سرمایه داری تا گردن به خون خودشان آلوده بودند و هستند!
انسان زیرک آنی است که بتواند بر خشم و احساسات غلبه کرده و عقل و خرد و محاسبه را حاکم کند.
بنده نمیدانم ولی شاید بهرحال زنده نگه داشتن و مجازات نکردن این افراد در مجموع سود بیشتری داشته است.
از کشتن و مجازات به خودی خود چه عاید میشود؟ البته یک بحث هم این است که عوارض مجازات نکردن چه میتواند باشد!