11-18-2014, 04:14 PM
kourosh_bikhoda نوشته: چه حرف بیهوده ای! مثل اینه که یه بسیجی بیاد بگه تمام سران حکومت پهلوی اعدام نشدند یا از کار برکنار نشدند و هنوز یه عده سر کارند بعد از انقلاب.مقایسه چرند! یعنی شما آلمان غربی رو با جمهوری اسلامی و پهلوی رو با نازیها مقایسه میکنی؟ در ضمن منظور من افرادی هست که خون هزاران نفر به گردنشون بوده و نه هر دفتر دار و معلم و آبدارچی نازی ! ۲۵ تا وزیر ، ۱ ریس جمهور و یک صدر اعظم آلمان غربی نازی بودند . دولت آلمان کنونی تازه بخاطر فشار احزاب چپ مجبور شد این اطلاعات رو انتظار بده! اوضاع آمریکا تازه بدتر بوده ، آمریکا رسما قاتلین و خون خواران کمپها رو نجات داده و بهشون پناهندگی داده بوده!
From Dictatorship to Democracy: The Role Ex-Nazis Played in Early West Germany - SPIEGEL ONLINE
kourosh_bikhoda نوشته: شما فکر کنم دشمنی تون با نازی ها رو با دشمنی تون با سرمایه داری اشتباه گرفتی جانم. به نظر میرسه مشکل شما با سرمایه داری تا حد زیادی مرتبط هست به آفند و پدافند در برابر یهودیان.خیر ، دشمنی با سرمایه داری دشمنی ایدئولوژیک است ، من این مثلهای همکاری و نقش مستقیم سرمایه داران با نازیها رو بازگو میکنم تا کاربران ببینند که این به اصطلاح بهشتهای سرمایه داری تا گردن به خون خودشان آلوده بودند و هستند!
"A Land without a People for a People without a Land"