03-30-2012, 12:00 AM
shirin نوشته: هوادارجان شما به رابطه ای که توش پسره برای مخ زذن هر حرفی دروغی رو مجار میدونه که به دختره بگه تا به نتیجه ی دلخواهش برسه چی میگی؟ آیا غیر از سواستفاده هست؟بله درسته همچین رابطه ای اسمش سو استفاده هست اما مشکل اینه که شما آخر داستان رو فقط میبینی!!!! قصد توجیه و دفاع از جنس خودم رو ندارم اما تا حالا فکر کردین علت این کار اکثر پسرها چیه؟!
معمولا دخترا دوس دارن با کسی که دوسشون داره و عاشقشون هست سکس داشته باشن و مطمئنا لذت هم میبرن و اونو سواستفاده هم نمیدونن . تا وقتی که بدونن طرف مقابلشون باهاشون صادق هست و دقیقا همونجوری که بیان میکنه هست حتی اگه رابطشون سرانجامی نداشته باشه نه اینکه تو ذهنش یه فکری دیگه داره و یه جور دیگه عمل میکنه. این میشه سواستفاده و رابطه ناسالم. مخصوصا که تو جامعه ما دخترا در این مورد بسیار آسیب پذیر هستن.
shirin نوشته: اون تضمین رو برای نگه داشتن ازدواج نمیخوان برای این میخوان که موقع طلاق برگ برنده ای داشته باشن تا یه بازنده ی کامل نباشن.البته همون طور که گفتم دلایل همه دخترها مثل هم نیست...اما اول از همه اینکه فلسفه مهریه چیز دیگه ای بوده و اینی که شما الان میگین چیز دیگه ای!!! خب این جوری مطمئنا خانم ها به این هدفی که شما میگین نخواهند رسید و خودتون هم بهتر از من میدونید و نمونه هاش رو دیدین که چه راه های فراری هست تا جایی که خانم از گرفتن مهریه منصرف میشه...قسمت دوم حرفتون رو هم کاملا قبول دارم.برای مرد ایرانی از دست دادن سلطه اش کار راحتی نیست..باید ساز و کار قانون کلا عوض شه که تا این حکومت هست بعید میدونم همچین اتفاقی بیوفته!!
اتفاقا این بیشتر پسرهای ایرانی هستن که حاضر نیستن موقع ازدواج شرایط برابری داشته باشن ولی از طرفی هم میگن اگه اون خانم مارو واقعا دوس داشته باشه نباید براش مهریه هم اهمیتی داشته باشه. یعنی از طرفی از اینکه اون خانم بگه حق طلاق یا حق سرپرستی بچه ها رو میخوام عصبانی میشن میگن تو از همین حالا به فکر طلاقی؟ و از طرفی هم انتظار دارن اون پول و مادیات هم براشون بی ارزش باشه. این مطالبی که میگم علاوه بر اینکه در سطح اجتماع به وفور دیده میشه، میتونی بری تو بسیاری از فروم ها تو نظرسنجی بذاری. هر چند که ناسلامتی جامعه اینترنتیمون قشر مثلا روشنفکرمون هستن.