11-17-2014, 02:45 PM
kourosh_iran نوشته: ببینید هنوز چیزی رو که من گفتم بطور روشنی جواب ندادید!
منتظر پاسخ درست و حسابی نباشید! چنین پاسخی وجود ندارد. پیشتر همه اینها پرسیده شده و تنها دری وری و برو توی فلان جا قاطی نخود سیاه ها نوشته ام و اینها دریافت شده.
kourosh_iran نوشته: مثلا یکی درسش رو خوب میخونه و به مراتب بالا در علم و فناوری میرسه، خب عوضش احتمالا یک عمر حالش رو میبره و اگر برای درس خوندن 100 واحد زحمت کشیده ممکنه از بابت همین در بقیهء عمرش 100000 واحد راحتی گیرش بیاد! اینکه طبیعی هست و طرف به این خاطر مجرم و بهره کش نمیشه. طرف مثلا چند سال درس میخونه زحمت میکشه همت و زیرکی به خرج میده و پزشک میشه، بعدش یه عمر راحت پولهای خوب درمیاره و احترام و شان اجتماعی هم داره. حالا یکی که درس نخونده تنبلی کرده حماقت کرده خب ممکنه در بقیهء عمرش چوب اون رو بخوره و 100 واحد کم کاری کرده ولی بجاش 100000 واحد کونش پاره بشه!
دوستان کمونیستی ما در همین انجمن و در تالارهای دیگر پیشتر درس خواندن و تحصیل کردن را ابزار سرمایه داران و بهره کشان برای استثمار توده ها خوانده بودند! شما خبر ندارید!
kourosh_iran نوشته: بنده هم از اینطور حرفهای جناب مزدک تعجب میکنم. چون ایشون رو آدم دانشمند و باهوش و خردمندی میدونستم و این حرفها و دچار این اشتباهات شدن از فردی مثل ایشون بعید بنظر میاد!
کودک درون ایشون روی مود لجبازی هست و البته بنا به سن و سال ایشون قبول اینکه ایدئولوژی که بیشتر عمر بهش باور داشته اند ناکارآمد و به درد نخور هست باعث فرو ریختن ساختار فکریشان میشود! برای همین مدام این لاطائلات را تکرار میکنند.
kourosh_iran نوشته: بخاطر همین من شخصا فکر کردم که شاید خودشون تجربهء شخصی تلخی در نظام سرمایه داری داشتن و شاید صدمهء سختی خوردن و فکر میکنن حقشون به نحوی از انحاء بر اثر این نظام پایمال شده، که در نتیجه دچار این افراط و قضاوت های احساسی شدن.
ایشون هر تجربه ای هم که داشته اند! حاضر به ترک دنیای سرمایه داری و مهاجرت به بقایای کمونیسم نیستند! چرا ؟!
پیشتر برخی پیشنهادهای 100% کمونیستی هم به دوستان کمونیست اینجا داده شد که همگی متواری شدند پس از شنیدنشان! و معنی رفتارشان باور نداشتن خودشان به آنچه تبلیغش میکنند هست! درست مثل آخوندها. ولی آخوندها از اینها زرنگ تر هستند و خَر سواری رو خوب یاد گرفتند. اینها هنوز در دوره آموزشی به سر میبرند.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری