11-16-2014, 06:19 AM
sonixax نوشته: 1 - نشان دهید دست کم یک کشور کمونیستی که در عین درست و حسابی بودن کارش به جنایت، دیکتاتوری و کثافت کاری کشیده نشده باشد را!کشور کمونیستی جواب نمیده و کشور کمونیستی درست و حسابی هم وجود نداشته ، این از نظر من. ببینید حکومت کمونیستی از دیدگاه مارکس و لنین یک مرحله گذار بوده ، ولی خوب دست کسی به قدرت برسه که دیگه ول کن نیست ، پس حکومت کمونیستی و تک حزبی جواب نمیده! من معتقد هستم که کاپیتالیسم رو از روی ایدولوژی میشود شکست داد و تنها راهی که اکنون میبینم سوسیال دموکراسی هست که ذره ذره سوسیالیسم رو تزریق کنه به جامعه! یا راه دوم ایجاد دهکدههای اشتراکی مثل اسرائیل کنونی هست که هرکه آن سبک زندگی کیبوتز رو دوست داشت میرود آنجا زندگی میکند هرکه هم به انتخاب خودش رفت نوکری سرمایه دار را کرد ، به درک برود!
sonixax نوشته: 2 - توضیح دهید چگونگی سیستم جزا و پاداش (رقابت) در اقتصاد کمونیستی را!اون کمونیسمی که توی ذهن شما هست لنینیسم هست که دولت صاحب همه چیز میشه که این میشه همون سرمایه داری ولی دست دولت و ۱۰ برابر بدتر! ، از دیدگاه زندگی اشتراکی رقابت اینجوری میشه که دهکده و شهرهای کوچیک محصولات مختلفی تولید میکنند و بهرحال باید بقیه این محصولات رو بخرند و هر دهکده نمیتونه همه چیز رو تولید کنه ، اینجوری خرید و فروش صورت میگیره و وقتی ۲ تا دهکده مثلا یک محصول رو تولید میکنند اونها با یکدیگه رقابت میکنند که جنس ارزونتر و بهتر تولید کنند!
"A Land without a People for a People without a Land"