11-16-2014, 06:07 AM
sonixax نوشته: ما هم گفتیم وقتی اکثریت خواستار موضوعی باشند! ولی غیر اخلاقی و غیر انسانی اقلیت حق کشتار و سرکوب اونها رو نداره! چون این کار هزاران بار غیر اخلاقی تر و غیر انسانی تره!پس مرحوم ابرهام لینکن کار اشتباهی کرد به برده داران اعلان جنگ کرد؟ اکثریت گه میخورد برده داری میکند!
sonixax نوشته: به عبارت ساده تر گفتید همه را باید کشت و استالین هم کار خوبی کرده و از کمونیسم دفاع کردید!من همچین حرفی نزدم ، من گفتم همیشه شورش و انقلاب خیابانی به حق نیست ، باید case by case بررسی بشه! اگر کمونیسم چیز بدی هست ، پس انقلاب به ضدّ اون هم چیز خوبی هست و بر عکس!
sonixax نوشته: باز که زدید به صحرای کربلا!
شوروی نه تنها بهشت نبود قطعن یکی از جهنم های روی زمین هم بود! در عین حال نه تنها ما حق داریم به شما گیر بدهیم! بلکه این حق را هم داریم کهایدئولوژی کثیف شما را حذف کنیم چرا که برای بشریت مضر و خطرناک است و به جز قتل و دیکتاتوری و کشتار و جنایت به جا نمیگذارد.
سوای اینکه پیشتر نشان داده شده این گفته شما سفسطه است! و البته جناب مزدک که همیشه شاخک های سفسطه یابیشون فعاله در اینجا یک دفعه ای کور و کر و لال و بیسواد و آلزایمری میشوند :))))
بعد شما هم منتظر ترکیدن اقتصاد باشید! سالهاست که از این شعارها میدهید و منتظرش هستید! ولی کل ایدئولوژیتان دود شد رفت هوا و به جز یک سری دایناسور و فسیل تاریخ مصرف گذشته دیگه کسی بهش توجهی نمیکنه ولی سرمایه داری عزیز کماکان پابرجاست.
در ضمن بنا به گفته و استدلال خودتون بدم نمی آید یک سیخکی هم به شما بزنم : اسرائیل که روزانه دارد افراد غیر نظامی بیشماری را میکشد "با انگ تروریست بودن" حق ندارد حرف از حقوق بشر بزند! گُه میخورد که حرف بزند :)))))))
موضوع دلیل پشت کشتن است و نه خود نفس کشتن ، رژیمهای کمونیستی آیا جنایت کردند؟ بله کردند! آیا آمریکا جنایت کرده؟ بله کرده است ، من خودم اینجا ۱۰ بار به استالین تختم ، ولی یک پست از یک نفر از بردههای سرمایه ندیدم که رابطه فاشیسم با آمریکا رو محکوم کنند ، شما هی استالین استالین میکنی ولی وقتی من میگم ۱۰۰ میلیون نفر رو در آمریکای شمالی و جنوبی اروپاییها کشتند میگی میزانی به صحرای کربلا! من استالین رو بخاطر جنایت هاش محکوم میکنم ، ولی کارهای مثبتش رو هم میگم مثل شکست دادن هیتلر ، و به کمک اسرائیل شتافتند در جنگ ۱۹۴۸! من از دید کشور و مردم خودم به این قضیه نگاه میکنم ، همه رژیم شوروی رو نمیشه با یک چوب زد ، شوروی قهرمانانی مثل تروتسکی هم داشت که به دست استالین کشته شدند ، شوروی خرشچوف هم داشت و خیلیهای دیگه! لنین ۱۰۰ سال پیش همجنسگرایی رو در شوروی قانونی کرد، تا سال ۲۰۰۳ در ۱۳ ایالت آمریکا هنوز مثل عربستان همجنسگرایی غیر قانونی بود!
sonixax نوشته: سومن که ما از سایت خود مارکسیستها برایتان منبع آوردیم که بیشتر تولیدات نفتی شوروی از باکو (آذربایجان فعلی) بوده - پس لطف کنید کاسه داغ تر از آش نشوید.لینکی که شما دادی برای سال ۱۹۲۸ بوده! شوروی تا سال ۱۹۹۱ ادامه داشت یه تقریبا ۶۰ سال دیگه که صدها منابع نفتی دیگه کشف شد !
"A Land without a People for a People without a Land"