11-16-2014, 03:48 AM
مزدك بامداد نوشته: باز شما این سفسته را هوا کردید؟
همه میدانند که فردید[١] همان ویرانی از جنگ
جهانی است که در آمریکا روی نداده بود!
مادامی که شما آن دروغ را هوا کنید! ما هم همین پاسخ را برای شما علم میکنیم!
پس به جای اینکه باز این طوری سینه زنی کنید درست و درمان از اول همین را بگویید! من گفتم قرمز ولی منظورم آبی بود سفسطه شماست جناب سفسطه یاب!
مزدك بامداد نوشته: بهره کشان، گرگ های جهانند و گرنه کمونیستها از بیخ پدید نمیآمدند
اگر در جهان ستم و بهره کشی و زورگویی مفت خوران ( که شما از
آنها هواداری مکنید) نبود. اگر کمونیست ها وحشی بودند، برای شما
بیمه و بهداشت و بازنشتگی و مرخصی و ساعت کار و ... نبود. وهوش
کجا میتوانستند با دست تهی، ماهواره پرتاب کنند؟ یک کشور را در
۵۰ سال از سرفاژ ( برده داری کشاورزی) به یک نیروی جهانی دگرگون
سازند، فرهنگ و ادبسار و هنر را پرورش دهند و ...
آن آدم هایی که کشتند هم کار خوبی کردند چون آنها بهره کشان و زالو ها
و هواداران و سگهای پاسبان و گول خوردگانشان بوده اند. در واژگشت
فرانسه هم ، شورشیان، همه ی این "نجیب زادگان" را به دست گیوتین
سپردند که کار بسیار خوبی بوده!!
اگر سرمایه داران گرگ هستند پس کمونیستها حتمن طاعونی چیزی هستند! یا شاید هم بدتر از آن!
این مهمل بیمه و بهداشت را هم هی تکرار نکنید که پیشتر بارها و بارها پاسخ این مهمل داده شده! نکند آلزایمر هم گرفته اید ؟!
جمهوری اسلامی هم ماهواره پرتاب کرده بروید برایش خودتان را شهید کنید! یک بوق هوا کردن که این همه سر و صدا ندارد که! خوبه به راستی خدمتی به بشریت نکردید! اگر کرده بودید لابد حکم اعدام کل مردم دنیا را صادر میکردید! هیچ کاری به جز کشتار و جنایت نکرده اید اینچنین طلبکار هم هستید! همچنان که در نشان دادن یک کشور درست و حسابی کمونیستی وا مانده اید و تنها بهانه تان هم انگشت آمریکا به عنوان نماد سرمایه داریست!
بعد شما وقتی کشتن میلیونها انسان را خوب و درست میدانید و همه را به یک چوب میرانید به راستی که اگر 50 سال زودتر در آلمانی، اتریشی جایی متولد میشدید دست راست هیتلر میشدید ! اگر هم در شوروی میبودید که قطعن روی استالین را سفید میکردید در کشتار و جنایت!
مزدك بامداد نوشته: بیجاست، کپی کاری بسیار هم ره بجایی میبرد و به آگاهی فندی
کپی کاران یاری میرساند. برخی جا ها هم دیده شده که کپی بهتر
از اصل از اب درآمده است. چیزی که ما گفتیم این بود که با کپی
یک چیز نمیتوان به تراز فندی در همه جاها رسید. باید بتوان همه
چیز دیگر را هم کپی کرد تا بشود گفت به تراز آنها رسیده ایم !
برای بریدن انگشت امریکا ، چینی ها هم همین کار را دارند میکنند
و من به هر کشور و ملتی که میخواهد از زیر یوغ و انگشت گرگهای
آمریکایی در بیاید میگوم که به خودشان این رنجه را بدهند که ابزار
دشمن را شناخته و بر پاد خود دشمن، کپی کنند و خودش را با موشک
خودش بزنند!!
•
زرشک :))) من فکر میکردم قدرت استدلالتان بیشتر از این حرفها باشد!
چین توانایی همان کپی کردن درست و حسابی را هم ندارد! حاضرم شرط ببندم خود شما وقتی ببینید یک محصولی ساخت چین است میگویید پیف پیف میندازیدش دور! همان طور که پیشتر نشان داده ایم این خود کشی شما برای کمونیسم تا مرزیست که گریبان خودتان را نگیرد (مرگ خوبه ولی برای همسایه) .
چسبیده اید به سرمایه داران و حاضر نیستید بروید یک کمک عملی به این لاشه های باقی مانده از کمونیسم بکنید ، در پشت مانیتور خود نشسته اید و فقط حرف میزنید! چرا ؟!
در ضمن در آن زمانی که کپی کار مشغول کپی کردن است! مولد ده تا چیز تازه تر و بهینه تر میسازد! به عبارتی کپی کار همیشه چند پله عقب تر است. همان طور که شوروی بود و پسمانده هایش هنوز هم هستند.
البته باز من از شما باید یک تشکر ویژه بکنم به خاطر اینکه دست کم میشود نوشتار شما را خواند
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری