11-15-2014, 10:23 PM
terajedi21 نوشته: درود دوست عزیز؛ جسارتم رو ببخشید ولی فكر نكنم شما آنچنان نسبت به سوسیالیسم شناخت كاملی داشته باشید.
همین كمونیستی خواندن كره شمالی و حتی چین و كوبا نشان آشكارا خطاست. چون ابتداً سوسیالیسم نه برای حدود
مرزها كه اعمالی تحت اتحاد جهانی است.
درود!
پیشاپیش از اینکه تند سخن میگویم از شما عذرخواهی میکنم!
اتفاقن شناخت من از کمونیسم و سوسیالیسم مطمئنن به اندازه ای هست که بخواهم در مباحث مربوط به آن شرکت کنم و چرندیات کمونیستها را در بحث نشان دهم. کما اینکه تا کنون همین اتفاق افتاده و طرف کمونیست این بحث به بسیاری از پرسشهای مطرح شده نتوانسته پاسخ بدهد و یا کلن از پاسخگویی فرار کرده یا فرافکنی!
این شعارها و حرفها هم تاریخ مصرفشان گذشته دوست گرامی! یک زمانی با سرمایه داری خواندن شوروی و ... میخواستند کثافت کاری کمونیستها را بر گردن سرمایه داران بیندازند! که اکنون این شیوه نخ نما و پوسیده هست و کسی ازش استفاده نمیکنه و ترجیح بر آن است که در مدح شوروی بسرایند!
همچنین اتحاد جهانی خارج از حدود مرزها با هر دستور العمل و ایدئولوژی شدنی باشد آن ایدئولوژی قطعن سوسیالیسم و کمونیسم نیست! چرا که پیشتر همین ایدئولوژی نه تنها نتوانست این اتحاد را مستحکم نگاه دارد بلکه باعث تکه پاره شدن کشورهای مختلف و از بین رفتن اتحاد بین آنها و سپس پاره پاره شدن خودش و تولد کشورها و مرزهای جدید شد!
پس مهر ورزیده قبل از انجام دادن حملات شخصی این چنینی به شکل سرسری هم که شده این جستار را مطالعه بفرمایید تا با دیدگاه های ما آشنا بشوید! دفاعیات دوستان کمونیستتان را هم بخوانید و همیشه! این جمله من را مد نظر داشته باشید :
sonixax نوشته: شما دو تا کمونیست رو نمیتونید پیدا کنید اختلاف نظر در اجرای کمونیسم نداشته باشند! دلیلش هم اینه که یک کمونیستی آمده یک دری وری مطلقی گفته! بعد که دستش رو شده نفر بعدی برای پوشاندن گند کاری نفر قبلی آمده گفته نفر قبلی کُس میگوید! درستش را من میگویم!
که اشاره دارد به آغاز به بحث شما در این جستار! و هر سوسیالیست و کمونیست دیگری که در جهان وجود دارد طوری که اگر ما حتا یک حزب سوسیالیستی متشکل از دو نفر آدم داشته باشیم حتمن! بعد از مدتی انشعاب خواهد کرد و طرفین یکدیگر را به نوکری امپریالیسم متهم خواهند کرد!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری