11-08-2014, 05:23 PM
ببینید من خودم کمونیست نیستم من یک سوسیالیست هستم ، من خودم سیستم اقتصادی لنینیستی رو قبول ندارم ، فکر نمیکنم مثل شوروی دولت باید صاحب همه چیز باشه ، چون دولت خودش اینجا تبدیل به سرمایه دار میشه ، ولی مشکل اینجا این هست که سیستم سرمایه داری یک سیستم تبهکاری هست به عقیده من و شما که کون خودت گهی است نمیتونی به شوروی ایراد بگیری ، آمریکا انقدر کثافت کاری در جهان کرده که در مقام انتقاد کننده نمیتونه باشه !
اینجا باید راه سومی باشه که نه کمونیسم باشه و نه کاپیتالیسم ، همون آمریکای شما در بعد جنگ جهانی ۹۰% مالیات بر درامد میگرفت! کجای این کاپیتالیسم هست؟
نتیجه اینکه کاپیتالیسم غیر انسانی هست
کمونیسم لنینیستی هم ناکارآمد است
راه سوم کم کردن اندازه دولت تا جایی که میشه و کمک به مردم برای ایجاد بیزینسهای مشارکتی.
ایراد به کاپیتالیسم این هست که یک یا چند نفر اکثریت سود رو به دست میگیرند ایراد به کمونیسم این هست که دولت همهٔ سود رو میگیره! راه سوم اینجا چیه؟ اینکه کارگرها صاحب کارخونه بشن
Co-operative economics - WiKi
اینجا باید راه سومی باشه که نه کمونیسم باشه و نه کاپیتالیسم ، همون آمریکای شما در بعد جنگ جهانی ۹۰% مالیات بر درامد میگرفت! کجای این کاپیتالیسم هست؟
نتیجه اینکه کاپیتالیسم غیر انسانی هست
کمونیسم لنینیستی هم ناکارآمد است
راه سوم کم کردن اندازه دولت تا جایی که میشه و کمک به مردم برای ایجاد بیزینسهای مشارکتی.
ایراد به کاپیتالیسم این هست که یک یا چند نفر اکثریت سود رو به دست میگیرند ایراد به کمونیسم این هست که دولت همهٔ سود رو میگیره! راه سوم اینجا چیه؟ اینکه کارگرها صاحب کارخونه بشن
Co-operative economics - WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"