11-07-2014, 08:12 PM
Theodor Herzl نوشته: تمامی کشورهای اسکاندیناوی کشورهای چپ گرا هستند ، نروژ ، سوئد ، دانمارک اینها ، نگرش چپ که فقط یک روش نیست ، من احساس نوستالوژیکی نسبت به شوروی دارم ولی روش اقتصادی اونها رو تایید نمیکنم ، ولی شوروی باز هرچه باشد ۸۰ سال جلوی بزرگترین تبه کاران تاریخ ایستادگی کرد!
هیتلر هم جلوی بسیاری از تبه کاران تاریخ ایستادگی کرد ولی هیتلر کماکان یک تبه کار خیلی گنده تر از آنهاییست که جلویشان ایستادگی کرد! در مورد شوروی هم همین طور. ایستادگی در مقابل دشمن (بخوانید دُژمن چون کم کم دارید به همون بیماری دچار میشید) با کشتار میلیونی شهروندان خودی نه تنها هنر نیست بلکه عین جنایت علیه بشریت هم هست.
در ضمن تمام این کشورهای اسکاندیناوی که نام بردید از در پیتی ترین کشورهای اروپا هستند! طوری که من تنها با یک بار مسافرت به هر کدام از اینها برای همیشه ازشان فراری شدم! بله برای آنهایی که از ایران فرار کرده اند ممکن است بهشت باشد! ولی برای کسانی که دنیایی بس زیبا تر و بهتر را دیده اند بیشتر شبیه جهنم است.
Theodor Herzl نوشته: مثلا ممنوعیت برده داری یا بچه بازی ضدّ آزادی بشر است؟ مشکل این نوکران سرمایه که خودشان سندرم استکهلم دارند و از کسانی که آنها را برده کردند خوششان میاید این هست که فکر میکنند سرمایه داری در اصل چیز خوبی هست ولی نگاه کمونیسم به سرای داری یک چیزی مثل برده داری یا بچه بازی است
کسرااااااااااااا :e405:
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری