11-02-2014, 04:07 PM
kourosh_iran نوشته: گفتم که این مورد حالا به بقیه و اصل بحث ما چه ربطی داره؟
الان یک دفعه ای به فکر بقیه افتادید ؟! تا قبلش که همه از دم یا باید حرفه ای میبودند یا گور پدر کاربر دسکتاپ :)))
در ضمن بحث رو عوض نکنید! صحبت سر ایجاد امنیت از طریق در دسترس نبودن بود!!! فرقشو به حال بقیه نمیدونم ولی به حال من و شما میدونم!!!
kourosh_iran نوشته: فرض کن برنامش آپاچی نبود و یه چیز دیگه بود که اینترفیس گرافیکی نداشت!
شما گویا کلن در مورد این داستانها اطلاعات درست و حسابی نداری!!!
Apache اینترفیس گرافیکی داره ؟!
من دارم میگم خود WHM براش یکی درست کرده!
kourosh_iran نوشته: خیر برای اینطور کارها میتونید از فرمان کوتاهتر apachectl restart استفاده کنید و ضمنا با تایپ چند کاراکتر ابتدای یک فرمان و زدن tab شل خودش بقیهء نام رو درج میکنه (البته اگر نام تا اونجایی که تایپ کردید unique باشه).
باز هم سرعت عمل از یک کلیک ساده کمتره!
kourosh_iran نوشته: بله بنده هم میدونم که کاربرد خط فرمان نسبت به گذشته خیلی کمتر شده (حداقل برای قشر عمومی کاربران) و آلترناتیوهای گرافیکی برای خیلی چیزها اومده، ولی همچنان کاربرد خط فرمان هست و قابل توجه و مهم هم هست و اینکه بگیم چیز منسوخ و بدردنخوریه و کلا حذف میشه یا بهتره کلا حذف بشه دلیل معقولی نداره!
من هم جایی نگفتم منسوخه! گفتم در حال منسوخ شدنه!!!
وگرنه چه دلیل معقولی وجود داشت که BBS حذف بشه ؟!
kourosh_iran نوشته: گفتم که حالا بذار به یه جایی برسه بعد شعار بده!
من نمیفهمم چرا باید ابتدایی ترین اصول بحث و زبان فارسی رو هم برای شما توضیح داد! گویا شما معنی جمله "به نظر من" رو نمیدونید؟!
هر چند چیزی که به شما نشان دادم نه شعار بلکه واقعیتی است انکار ناشدنی!
kourosh_iran نوشته: چه ربطی داشت به نقل قولی که کردید؟
یعنی خودتون هم یادتون نمیاد چی رو برای چی نوشتید ؟! خوب کمتر بنویس عزیزم!
kourosh_iran نوشته: باشه یادم باشه هروقت نیازی داشتم با شما تماس بگیرم بجای بنده فکر و عمل و تجربه کنید!میتونید هم چرخ رو از اول اختراع کنید و بعد به خودتون افتخار کنید که خیلی کارتون درسته!
لابد اینطوری راحتتر و سریعتر هم به هدفم میرسم!!
kourosh_iran نوشته: نه تاحالا وقت و اولویتش رو نداشتم. سرم گرم چیزهایی بوده که برام خیلی جذاب تر بودن و فکر میکردم در مجموع قدرت و کاربرد بیشتری دارن.
شما که بلدی بگو چطوری ما هم یاد بگیریم!
شما که همه چیز تمامی و خوره! بعد از من میخوای بهت یاد بدم ؟!
البته چندان بد هم نگفتی! در آینده حتمن یک تاپیک در این زمینه باز میکنم و توضیح میدم به درد دوستان دیگر حتمن خواهد خورد.
kourosh_iran نوشته: فکر نمیکنم اینطور باشه. هنوز هم حجم عظیمی از رایانه ها یا دستگاههای دیگری که چندان قوی نیستن دارن خیلی جاها و توسط خیلی افراد استفاده میشن.
تنها در کشورهای جهان سوم و در پیتی!
kourosh_iran نوشته: دات نت یک زمان استارت قابل توجهی داره چون کد رو به زبان ماشین کامپایل میکنه و اجرا میکنه
جاااااااااااااااااااااااااااااان ؟
یعنی در مورد دات نت هم اطلاعات درست ندارید ؟!
دات کد رو به یک زبان میانی کامپایل میکنه به نام CIL و بعدش توسط مفسر تفسیر میشه!!! خبری از کامپایل شدن به زبان ماشین نیست! (دلیل کند بودنش هم همینه ولی در مقایسه با PHP و جاوا و ... خیلی سریع تره)
در ضمن CIL قابل خواندن توسط انسانه!
Common Intermediate Language - WiKi
kourosh_iran نوشته: بنده دلایل و موارد مثالی رو آوردم و شما جواب قانع کننده ندادید که چه مشکلی دارن.
شما هیچ دلیلی نیاوردید! تنها سه مثال آوردید که هر سه با هم پوچ شدند رفتند پی کارشان!
من به راحتی به شما نشان دادم اون همه اضافه کاری لازم نبوده برای انجام یک کار ساده!!!
kourosh_iran نوشته: باید اینو بفهمید که اینترفیس خط فرمان لزوما به معنای عقب ماندگی و ناکارایی و تنبلی و اهمال و ناهوشمندی نیست.
یک جا میگید دوباره کاریه درست کردن اینترفیس! یک جا میگید کار رو انجام نمیده! یک جای دیگه میگید به معنی عقب ماندگی و تنبلی و ... نیست!
امروز روز اگر برنامه نویسی توانایی دیزاین و تولید یک اینترفیس رو نداشته باشه به جز اتاق خودش که نشسته داره برای خودش کد میزنه هیچ جای دیگه ای جاش نیست.
kourosh_iran نوشته: در پاسخ نقل قولهای بالاتر اشاره کردم که این حرفها اغراقه. خط فرمان امکاناتی مثل auto completion (هم درمورد فرمانها و هم درمورد آدرس فایلها و دایرکتوریها) و history رو داره که در خیلی موارد این تایپ ها و کپی پیست ها رو به میزان زیادی یا حتی تقریبا بطور کامل حذف میکنن. گاهی حتی کار کردن در خط فرمان از محیط گرافیکی اینطوری راحتتر و سریعتر هم میشه. بخصوص در کاربردهای خاصی که گفتم مدام نیاز دارید یکسری عملیات کم و بیش مشابه رو با تغییر پارامترهایی تکرار کنید و امثالهم.
بالاتر پاسخ داده شد.
kourosh_iran نوشته: گوگل بله کلی از برنامه نویسان زبده و درجه یک داره و کلی پول و منابع انسانی رو راحت به پروژه ها اختصاص میده. مسلما بسیار بهتر و کاملتر و دقیق تر و اصولی تر از اکثر برنامه نویسان و برنامه های دیگه میتونه هرچیزی رو طراحی و پیاده سازی کنن.
پس بر خلاف گفته شما ایراد از AJAX نیست! از بیسوادی برخی برنامه نویسان است!
kourosh_iran نوشته: تازه توی همون گوگل هم بنده خیلی وقتا با این فناوریهای جدید مشکلاتی آزاردهنده داشتم. فکر کنم آپشن غیرفعال کردنش رو هم گذاشته باشن. مثلا خیلی وقتا سرچ میکنم بعضی کاراکترهایی که سریع تایپ میکنم حذف یا از هم گسیخته میشه نمیدونم به چه علت ولی مسلما به اون سرچ هوشمند و Ajax و پیشنهادهای جستجو و autocompletion ربط داره چون قبلا که اول تایپ میکردی بعد باید اینتر رو میزدی اینطور مشکلات اصلا نداشتم. احتمالا ترکیب کندی سیستم بعلاوهء سرعت عمل و تایپ بنده باعث این مسئله میشه که گوگلی ها متوجهش نشدن یا بهرصورت بهش اهمیت ندادن.
نه عزیزم مشکل از کانکشن شماست!
kourosh_iran نوشته: فنگ نگو این که حرف یک نفر و دو نفر و دوتا منبع درپیت نیست. یه سرچ بزنی دوتا مقاله بخونی کلی مطلب و منبع در این مورد هست و فکر کنم منابع تخصصی و معتبر هم بینشون زیاد باشه. فناوریهایی نظیر ایجکس با موتورهای جستجو مشکل دارن (اگر در جای نادرست استفاده بشن) چون از ابتدا در ساختار و استانداردهای وب پیشبینی نشدن و باهاش کاملا سازگار و هماهنگ نیستن و بیشتر یک ترفند و چیزی نامتعارف هستن نسبت بهش و این استفادشون رو محدود میکنه یا اینکه باید برای جبران این موارد تاحدی که میشه ترفند و سیستم پیاده کنی که خب اونم بهرحال هزینه و پیچیدگی افزوده داره و همینطور راحت و خودکار ایجاد نمیشه.
همونطور که فلش هم با موتورهای جستجو مشکل داشته و داره. درسته بعدا براش راهکار درست کردن ولی بازم به اون راحتی و کارایی و قابلیت اتکا که HTML و صفحات عادی دارن نیست مسلما.
چیزی که از اول توی یک ساختار و استانداردی پیشبینی شده و جزیی پیوسته ازش هست مسلما دردسر و هزینش در خیلی موارد میتونه کمتر باشه در عین اینکه در عمل کارایی و سازگاری و قابلیت اتکای بیشتری رو داره.
همه اون مطالب برای بیسوادها و تنبلهایی هست که نمیخواند استفاده درست از یک تکنولوژی رو یاد بگیرند!
البته لابددانسته های شما در این باره هم از همون منابعی هست که گفتند دات نت به زبان ماشین کامپایل میشه!
kourosh_iran نوشته: خب دیگه خیلی علمی تخیلی شدی! شما برو اول خودت یاد بگیر که خط فرمان چیه و به چه دردی میخوره بعد انتظار داشته باش دیگران همه چیز دان و سوپرمن باشن.
آخ آخ آخ چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید!
kourosh_iran نوشته: بارها گفتم بازم میگم توی دنیا چیزی که زیاد کسخل و احمق و نادان و خودنما و علاف و جوگیر!
رفتار این کاربران هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه و بیشتر هم بنظر بنده همونایی که خط بالا گفتم رو نشون میده.
پس هر کسی مثل شما فکر نمیکنه و دوست داره بهترین ها رو داشته باشه میشه کسخل و احمق و نادان و خودنما و علاف و جوگیر ؟!
اتفاقن جوگیر و خودنما به آدمی میگند که راه های ساده رو ول میکنه میره سراغ پیچیده ترین راه ممکن!!!
کسخُل و علاف هم به من میگند که نشستم یک سری چیزهای ساده و ابتدایی رو دارم برای شما توضیح میدم!!!
kourosh_iran نوشته: واسه چی؟
آسانی در استفاده! درست مثل علاقه شرکتها برای استفاده از DirectX هست تا OpenGL ! با اینکه OpenGL خیلی قوی تره.
kourosh_iran نوشته: شما که میگید پرهیز از patent دیگران کار چندان سختی هم نیست و ایجاد الگوریتم های جدید اونقدر راحته خب به چه دلیل و انگیزه ای برنامه نویسانی که برای دنیای نرم افزار آزاد و بازمتن دارن این کارها رو میکنن، عدهء محدودی از برنامه نویسان برجسته و شناخته شده و علاقمند و مشارکت کننده در دنیای نرم افزار آزاد، باید چنین کار و این ریسک رو بکنن؟
هر برنامه نویسی ممکنه این کار رو بکنه!حتا جان کارمک بزرگ!
kourosh_iran نوشته: کلی گویی و مبهم گویی و بیان تجربه و نظرات شخصی شما بدرد من یکی که نمیخورد!
من شرایط خودم را دارم در ایران هستم رایانه ای که با آن کار میکنم و اینترنتی که استفاده میکنم این است. چیزی که میبینم اینکه خط فرمان به من قدرت و انعطاف بیشتری میدهد و لازم نیست منتظر منابع و راههای جدیدی باشم تا بتوانم کار خودم را راه بیاندازم. البته فکر نمیکنم کاربرد و اهمیت خط فرمان فقط اینها و مختص بنده و شرایطی مثل کشور ما باشد. شواهد و منابع چیز دیگری میگویند و بنده هم چند مورد و دلیل و کاربرد برای شما مثال زدم و سوال کردم.
شرایط درون ایران شما حتا 1% از دنیای واقعی رو منعکس نمیکنه! اگر شما در تمام این بحث یک بار میگفتید شرایط خودتون مد نظره اصولن بحثی ادامه پیدا نمیکرد! چرا که من نه در مورد شما و شرایط شما بلکه در مورد فناوری های روز و آیندشون دارم بحث میکنم.
kourosh_iran نوشته: با همین دانش و ابزارها و فناوری رایانه و نرم افزارهایی هم که هست خیلی کارهای خفن میتوان کرد، منتها سواد و توان و انگیزه و وقتش است که کمتر کسی دارد!
البته یک عده هم که دارند و میکنند. همین الان یک عده در اینترنت برای خودشان امپراطوری دارن و مثلا هزاران و حتی میلیونها رایانه را در اختیار گرفته اند.
ولی در کل آزادی و وجود این دانش و فناوری ها و دسترسی همگانی بدانها بسیار مفید بوده و هست. همانطور که اینترنت و رایانه باوجود تمام خطرات و خساراتش در کل بسیار مفید است و سودش بیشتر از ضررش است.
همان طور که پیشتر هم گفتم برای یک گروه تروریستی مانند داعش چیز خاصی نیست! کافیست در دسترسشان باشد راه استفاده ازش را هم پیدا میکنند کما اینکه در مورد مسایل پیچیده تر پیدا کرده اند.
kourosh_iran نوشته: بهتر بود آن ضعف کپچای مسخرهء سایت را هم که قبلا چند بار هشدار داده بودم درست میکرد که با یک روبات چند خطی به سایت حمله نشود (هرچند زود متوجه شدید و عکس العمل نشان دادید). ضمنا در صفحهء اصلی که لاگین میکنم درست ریدایرکت نمیکند. چندبار هم خطاهای مختلفی در سیستم دیده ام. انگولک میکند نزند یک جاهای دیگری را خراب کند!
ضمنا در زمینه های خاصی قبلا فکر میکنم هم با شما و هم با ایشان بحث کرده بودم میتوانم ادعا کنم و مستدل و مستند نشان دهم که بنده تخصص و دانش و بینش برجسته ای در مثلا در زمینهء رمزنگاری دارم که شما ندارید و این از حرفهای نادرستی که زدید و کمبود اطلاعاتتان قبلا برایم مشخص شد.
خورگی بنده از نوع خاصی است و با خورگی امثال شما تفاوت میکند. من دنبال چیزهایی رفتم و چیزهایی یاد گرفتم و فهمیدم و قدرتهایی بدست آوردم که شما ندارید. بهرحال هم هرکس یک چیزی بلد است که دیگری بلد نیست خب که چه!
شما نه از ضعف سایت بلکه از شیوه مدیریتی اینجا که هدفش عضویت آسان افراد در سایت است سوء استفاده کردید! وگرنه یک کپچا نصب کردن کاری ندارد!
در مورد مشکل ریدایرکت هم به خاطر تصمیم به آپگرید به نسخه جدید دیگه وقت برای درست کردنش نمیگذاریم کار بیخودیست کسی را هم اذیت نمیکند.
در مورد ادعاتون در مورد تخصص و دانشتون هم میتونید جدا با کسانی که علاقه دارند در اون زمینه در تاپیکی جدا بحث کنید!
kourosh_iran نوشته: من و شما هردو بقدر کافی در این زمینه تاکنون هرچه داشته ایم رو کرده ایم. بگذارید دیگران قضاوت کنند.
چشم
kourosh_iran نوشته: شاید کسی الان با فکر و تجربه و بینش شخصی خودش به این مسائل رسیده باشه. اینکه از واژه ها و اصطلاحات مشترکی استفاده میشه هم لزوما به معنای مذهبی بودن شخص نیست. من خودم مثلا خیلی وقتا از واژهء مشروع و مشروعیت استفاده میکنم ولی منظورم اصلا مشروعیت از دید دینی و مذهبی نیست و مثلا توی دیکشنری هم برای یکسری کلمات انگلیسی این معنی رو دیدم و چون کلمهء شناخته شده و بقدر کافی مناسبی از دید خودم بعنوان جایگزین سراغ نداشتم از همین کلمه در خیلی موارد استفاده کردم.
دین هم که لزوما همهء حرفها و آموزه ها و دستورات و نظراتش اشتباه نیست و هرچیزی که قدیمی است که همش غلط و واپس مانده و بدردنخور نیست. گذشته از اینکه کلی دین و تفسیر و مکتب داریم (از بودایی تا اسلام تا عرفان و مکاتب خاص که حتی بعضیا جدید و شگفت انگیز هستن).
من هم یک وقتهایی از واژه های پیامبر الهی استفاده میکنم ولی باور کنید منظور ممد چوپان نیست :))
kourosh_iran نوشته: باز اسرائیل رو هم چپوندی این وسط!
چرا؟
اسرائیل فعلا واسه خود آمریکا هم مایه دردسر و خطر شده و گهگاه با هم مشکل دارن و قهر میکنن.
این موجود مسخره کوفتی همش خودش رو میچسبونه به آمریکا و شده انگل جهان و/به واسطه آمریکا، چون خودش هم میدونه بدون آمریکا دوام نمیاره.
به خاطر اینکه بخش بزرگی از صنایع نرم افزاری و حتا سخت افزاری توسط اسرائیل تولید میشه! مثلِ همه ی اینها :
Software Companies in Israel -
Telecommunications Companies in Israel -
Israel Electronics Companies -
(اینتل هم توی لیسته )
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری