09-12-2014, 03:04 PM
mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربانتکبیر
"یا أیها الذین آمنوا لا تقولوا راعنا وقولوا انظرنا واسمعوا وللكافرین عذاب ألیم ( 104 ) ما یود الذین كفروا من أهل الكتاب ولا المشركین أن ینزل علیكم من خیر من ربكم والله یختص برحمته من یشاء والله ذو الفضل العظیم ( 105)" "ای همه کسانی که باور کردید نگویید نگاهدارمان هم بگویید ببینیدمان هم بشنوید هم برای رویگردانان ناگواری خیلی دردناکی است 104 نمی کنند آرزو کسانی روپوشاندند از دست در کار نوشتار هم نه همتا گذاران که فرود آید برتان از بهتری از پروردگارتان هم خداوند ویژه می کند به مهربانیش کسی را که میخواهد هم خداوند دارای بیشترداری خیلی بزرگی است 105"
ببینیدمان هم بشنوید بجای نگهدارمان آمد ببینیدمان هم بشنوید,این از نسخ یا روبرداری به جور دیگر است که بجا است که ریشخند زنی برخی کم می شود نه چیز دیگر یا شما می گویید چرا زمستان بجای بهار آمد که آن هم بجا است. پناه بر خداوند یگانه که دیگر گونی شب بر روز می گذارد هم خواب بجای بیداری مرگ بجای زندگی کسی هم پیشگیرش نیست هم بجا است
عمل به دستورات و قوانین اسلام ترویج فحشا و قباحت و زشتی واقعی است. رقص و آواز و سکس و برهنگی و پورنوگرافی و اختیار زن به تعدد شریک جنسی نه فساد است و نه فحشا بلکه از حقوق مسلم زنان و مردان جامعه میباشد.