08-08-2014, 10:59 AM
Dariush نوشته: مرفه بیدرد هم کنایهایست شایستهی کسیست که با پولِ دَدی BMW میخرد و خانه در شمالِ شهر، نه کسی که از نوجوانی کار کرده و هر چه داشته و نداشته تماما حاصل دسترنج خودش بوده.
sonixax نوشته: کوروش جان شخصن با سرمایه صفر وارد بازار کار شدم و خیلی سریع سرمایه لازم رو جمع کردم. همه چیز بستگی به خود طرف داره.
به نظر من سرگرمکننده است که دوستان جملگی میکوشند تا وانمود بکنند ثروتشان «مشروع» است و خودشان یک تنه آنرا بدست آوردهاند.
ثروتاندوزی با هدف فراهم کردن زندگیای مرفه و شایسته برای فرزندانتان یکی از والاترین و برجستهترین کارهاییست که یک مرد میتواند انجام بدهد، و جدا از این وجاهت اخلاقی، به میراث گذاشتن یک زندگی با سطوح بالای برخورداری از منابع رفاه و آسایش برای فرزندان، یکی از مهمترین انگیزههای کسان از پیشرفت اقتصادیست. از این «دسترنج مشروع» و «مرفه بیدرد» و ... بوی مارکسیسم ترشیده میآید. ثروت به میراث رسیده نامشروع نیست! ثروتی که من با «دسترنج» خودم بدست آوردهام و با حسابگری بخشی از آنرا اندوختهام حق قانونی و اخلاقی فرزندان منست، نه کمیسار مفتخور حزب مرکزی یا دولت دموکراتیک فاسد دیکتاتوری ِ اکثریت.
زنده باد زندگی!