08-03-2014, 09:22 PM
Dariush نوشته: خبر اینکه ترک سیگار برای همیشه خیلی سخت است!آری، خبر تایید میشود !!
Dariush نوشته: راستاش راسل جان موضوع این است که کمی درگیر مسائل مهمتری هستم. زندگی شخصی، مسائل فلسفیتر و پایهایتر و بیپولی آنقدر مرا درگیر کردهاند که دیگر به قول معروف متوجه بوی چُسِ خودم را هم متوجه نمیشوم (این ضربالمثلِ رشتی را احتمالا کوروش میشناسد: مرداکِ چُس اونرِ بو نوکونه!). اما این هم هست که من قدری میخواهم به این گفتمان از یک منظر دورتر بنگرم. بعدا حتما بیشتر توضیح خواهم داد.
داستانِ تبریک گفتنها چیست؟ مردم عقلشان را خوردهاند؟! این احمقها اصلا میدانند نسبتِ مشارکتِ پسرها و دخترها در کنکور چند به چند است؟
اتفاقا اینرا الان داشتم نگاهی به بخش فارسی صدایی برای مردان میانداختم که تازه راه افتاده و بسیار باعث خوشحالیست، در آن مطلبی میخواندم که به هرم مازلو اشاره کرده بود و من هر بار که آنرا میسنجم به این نتیجه میرسم که چه اندازه مطلب را درست گرفته. اینست که از این نظر کاملا درکت میکنم، من خودم هم درگیر همین مسائلم.
Dariush نوشته: بهتر میشود اقا، مطمئنم من! حالا بعدا به شما توضیح خواهم که چرا...وعدههایِ آیندهات زیاد شدهها داریوش جان، شدیدا مشتاق آمدن بعدا هستم، از حال که کلا من خیری ندیدهام :D
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound