07-01-2014, 07:15 AM
kourosh_bikhoda نوشته: عجب حرفی! خب منم میگم کسی سرمایه نیاره کارگرها به تنهایی کار کنند ببینیم تولیدی انجام میشه یا نه!کارگرها میتونند روی هم پول بذارند سرمایه جور کنند و تولید رو آغاز کنند ، تبهکاران سرمایه دار نمیروند خودشان کار کنند.
kourosh_bikhoda نوشته: من برم در مورد کیبوتز تحقیق کنم ببینم این سیستم بدوی در یه نقطه دنیا چطور داره کار میکنه؟ شما اگه خیلی بهش ایمان دارید بیاید همینجا تشریحش کنید. وگرنه کیبوتز چه اهمیت و جایگاهی داره که من وقت بگذارم برای تحقیقش؟مشکل همین است که این اخلاق cocky شما باعث میشه که بدون اینکه بدونید مارکسیسم چجوری نوشته میشه و تفاوت انواع اون چی هست نظر میدید ، بعد هم میگید خوب اصلا چه اهمیتی داره که من برم تحقیق بکنم از روی باد شکم خود حرفی نزنم! anyway....
۲ نوع سیستم زندگی اشتراکی (collectivism) در اسرائیل وجود داره که یکی سیستم کیبوتز هست که درون اون مالکیت خصوصی وجود نداره ، یعنی همه چیز را همگان صاحب آن هستند ، خرج تحصیل و زندگی همه داده میشه و هر کسی هر زمانی هم که خواست میتونه بره. سیستم دوم موشاویم هست که تفاوتش با کیبوتز این هست که ابزار تولید مثل تراکتور ، بیل ، کلنگ و هر چیز دیگری مشترک هست ولی ملک افراد میتواند خصوصی باشد. سوسیالیسم از نظر من یعنی این ، حالا یکی میخواهد برود فاحشگی یک سرمایه دار را بکند وقتی option این را دارد که نکند ، دیگر انتخاب خودش است.
kourosh_bikhoda نوشته: اینم یکی از اون مدینه های فاضله شما چپی هاست که معتقدید مارکسیسم درجه یک و اصلی اینه و بقیه مارکسیسم ها بیراهه رفتند دیگه.
مارکس یک سری ایدههای کلی داده که هر شاخه چپ فکر میکنه راه اونها بهترین راه برای رسیدن به هدف نهایی هست. لنین مثلا عقیده داشت که باید یک حزب انقلابی در جلوی جبهه مبارزه با کپیتالیسم باشه ، ولی روزا لوکزامبورگ مخالف این بود ، هر ۲ تا هم مارکسیست حساب میشوند
"A Land without a People for a People without a Land"