06-13-2014, 06:09 PM
sonixax نوشته: یه جز کپی کیلویی یک مشت لینکاز کی تا حالا حرف زدن با دلیل و مدرک و رفرنس شده «یه جز کپی کیلویی یک مشت لینک» و از اونطرف یاوه گویی و لجاجت کودکانه و رد کردن همهچیز شده معیار درستی
sonixax نوشته: این عنوانیست که پیشنهاد دادید :بیسواد حالا مشکل کجاست؟!!
گفتآورد نوشته اصلی از سوی پیمان نمایش پست ها
- عنوان تاپیک: «نرمافزار آزاد» در مورد آزادی هست، نه رایگان بودن !
گویا سواد جناب باسواد نم کشیده نمیداند هر چه بگوید اینجا ثبت میشود! یا شاید دروغ گفتن راه بهتریست برای فرار از زیر پاسخگویی!!!
پیمان نوشته: اینجا راجع به نرم افزار آزاد سخن رفته و نرم افزار آزاد لزوما باید آزادی های مورد نظر را داشته باشد:
آزادی اجرای برنامه برای هر منظور و کاری (آزادی صفرم)
آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود (پیش نیاز: سورس برنامه) (آزادی یکم)
آزادی برای توزیع مجدد کپیهایی از آن، بنابراین شما میتوانید به همسایگان خود کمک کنید (آزادی دوم)
آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره میبرند (پیش نیاز: سورس برنامه) (آزادی سوم)
دسترسی به کد منبع یک پیششرط برای این آزادی میباشد.
http://www.gnu.org/philosophy/free-sw.fa.htm
پیمان نوشته: آزاد بودن برابر با رایگان بودن نیست؛حالا با عنوان پیشنهادی من چه تناقضی داشت که خودت رو جر دادی!!
برای فروش هم مشکلی نیست و این کار با GPL هیچ تناقضی نیست و البته در خود مجوز قید شده که باید سورس منتشر بشه.
sonixax نوشته: همه بحثها در رابطه با لینوکس هم باز ربطی به عنوانی که گفتید و آزادی نرم افزار ندارد! این بحث هم نهایتن بخواهد 4-5 صفحه طول بکشد و تمام!بله توجه بفرمایید این هم یکی دیگر از فرمایشات گوهربار ایشون: سیستم لینوکس آزاد نیست و ربطی به نرم افزار آزاد ندارد! سطل ماست هم که دیگه چیزی نمونده ازش!
sonixax نوشته: فقط یک مشت متن و مجوز و دری وری را خوانده اند و میخواهند هر طور شده این دو را بچسبانند به هم! به قول قدیمی ها نرود میخ آهنین در سنگ اخوی.بله وقتیکه دلیل و مدرک و مجوز و رفرنس میشود دری وری و به قول قدیمی ها نرود میخ آهنی در سنگ و یاوه گویی های ایشون همرا با لجاجت کودکانه و رد کردن همهچیز شده معیار درستی!
خب این lock ها یعنی چی؟ من ایراداتت رو در لینوکس گوشزد کردم من صحبتم این بود که نمیشه لینوکس که یک سیستم آزاده از درایور غیرآزاد استفاده کنه و گفتم یا زنگی زنگ یا رومیه روم نه اینکه من نمی دونم لینوکس چیه و همینطور در مورد توزیع های مختلف لینوکس !!
من قصدم نبود پست های قدیمی lock بشه اما چون اینشون lock کرد من هم برای نمونه چند نقل قول میزارم :
sonixax نوشته: بعضی از انواع چیپهای سخت افزاری تنها و تنها و به صورت انحصاری برای سیستم عامل ویندوز طراحی شدند. برای همین شما تمام کره زمین را هم که زیر و رو کنید درایور برای سیستم عاملهای دیگرش را پیدا نمیکنید.
sonixax نوشته: میخواید کتاب بنویسید؟! دور نرم افزارهای متن باز رو خط بکشید چون اگر از اونها استفاده کنید نتیجه کار شما رو هیچ چاپخونه ای نمیتونه درست چاپ کنه!
پیمان نوشته: براحتی میتوان وایرلسش را با درایورهای غیرآزاد و با نرم افزار نصب کرد مثلا در توزیع netrunner براحتی در منوی ابزارش چیزی هست که شما با راه انداز فکر می کنم فایل ini ویندوز هم میتوانید وایرلستان را شناسایی و نصب کنید و یا در تمام توزیع ها حتی فونت های ویندوزی هم می شود براحتی نصب و در لینوکس استفاده کرد و در چاپ هم مشکلی پیش نیاید. یه سری از فوتهای ویندوز بصورت رایگان از اینجا قابل دریافت هستند:
Microsoft's TrueType core fonts on rpm based systems راهنمای نصب و همه اطلاعات لازم هم همان جا هست.
یا اینجا برای لینوکس آرچ MS Fonts - ArchWiki
ولی ذکر می کنند که این فونت رو حق ندارید ادیت کنید یعنی رسما فلسفه لینوکس به تخم چپشان ! البته استفاده از برنامههای انحصاری در سیستمعاملهای آزاد ممنوعیتی ندارد.اما من این بازی ها رو قبول ندارم به نظر من بهتره ما یا زنگیه زنگی باشیم یا رومیه رومی!
پیمان نوشته: شما از چه توزیع هایی استفاده کرده اید تا حالا؟ می گویم توزیع ها (نه توزیع) چون گفتید سالهاست که از لینوکس استفاده می کنید و معمولا کاربران لینوکس عادت دارند توزیع های مختلفی را امتحان کنند.
از چه توزیعی بیشتر از همه خوشتان آمده؟ و البته سازگاری کدامیک با سخت افزار بیشتر است؟
Ouroboros نوشته: زیباترین طراحی: اُپنسوزه
سریعترین: جنتو
آسانترین: اوبونتو
کارآمدترین: فدورا
از مینت و پاپی هم هیچ خوشم نیامد.