06-13-2014, 01:48 AM
sonixax نوشته: پاسخ چیزی که ازتون پرسیدم رو بدید! البته اگر پاسخی داریدپاسخ را چندین بار دادم ولی نه سواد درکش را داری نه کسب اطلاع میکنی. و گفتیم اگر این بحث در ابعاد دیگر نرم افزار آزاد بخواهد ادامه پیدا کنه با همان شرایطی که گفتیم هست وگرنه که هیچ ولی جرات نداری تاپیکی رو که گفتم بزنی
sonixax نوشته: 1 - عنوانی که پیشنهاد دادید یک عنوان جانبدارانه بوده و اینجا ما از این کارها نمیکنیم.خیر. قرار بود در مورد نرمافزار آزاد تاپیک بزینم و این در تعریف ابتدایی نرمافزار آزاد با ذکر چندین منبع نشان دادم ولی شما که توهم توطئه داری اینرا جانبدارانه میدانی.
sonixax نوشته: 2 - بحث بر سر آزاد بودن یک نرم افزار تجاری کوچکترین ربطی به امنیت نداره!خیر. من در بند۳ اینرا گفتم: «همه پستهای مرتبط با لینوکس و بحثهای ما به اون تاپیک جدید منتقل شوند»پس بحثهای لینوکس و مباحث نرمافزار آزاد هم بوده و در ادامه هم این تاپیک سر جایش بود و ادامه داشت و یک تاپیک جامع گنو/لینوکسی میشد همراه با تمام فراوردهای آن و دنیای آزاد.
sonixax نوشته: 3 - بحث بر سر وهم آزادی چیز مهمی نیست که بخوایم براش موضوع داغ درست کنیم بچسبانیم بالای همه موضوعات!خیر. برای شما شاید آزادی مهم نباشد ولی همه شبیه شما انحصاری فکر نمی کنند.
sonixax نوشته: جالبه کسی که تا هفته پیش نمیدونست لینوکس چی هست و چه ضعف ها و برتری هایی نسبت به سیستم عاملهای انحصاری داره یک دفعه ای شده علامه دهر در مورد انواع مجوزها و سیستم عاملها و امنیت :))من کی و کجا گفتم از دنیای لینوکس چیزی نمی دانم!؟چرا فکر میکنی با نیم خط جواب الکی و پوچ لینوکس دان هستی؟! خیر سرمان خواستیم ببینیم نظر بقیه چیست تا انحصاری فکر نکرده باشیم وگرنه همان جا هم ایراداتت را گرفتم و نشان دادم (مراجعه کنید به دو صفحه قبل) و البته مثل شما نگاهم تک بعدی نبود ولی گفتههای نادرست و غیرمنصفانه و لجاجت های کودکانه شما در قبال لینوکس و نرمافزار آزاد منرا مدافع لینوکس و نرمافزار آزاد کرد.