06-12-2014, 11:17 PM
پیمان نوشته: آخی چقده شما عشق کل کل هستید.
متاسفانه شما در این باره اطلاعات نداری و فقط در مقابل پستهای مخالف نظرت جبههگیری و لجبازی میکنی و اشتباه و عدمآگاهیات رو قبول نداری لاکن این بدترین خصوصیتی هست که یک کاربر در دنیای مجازی بخصوص در فرومها میتونه داشته باشه.
شما خیال کردی مردم بیکارند بشینند با تو کلکل کودکانه بکنند؟ یقین بدان و آگاه باش اون دوستانی که من ندیدم و تو میگویی هم حوصله سر و کله زدن با تو رو نداشتن و بهت کم محلی میکردند و خیال میکردی سانیکساس العلما هستی!
به جای کل کل به قول خودتون! پاسخ چیزی که ازتون پرسیدم رو بدید! البته اگر پاسخی دارید :e405:
پیمان نوشته: خب چرا میترسی سبک باهات کار میکردم.
این فقط یک پیشنهاد بود نه دیکته و از این جهت گفتم یک «تاپیک جداگانه» زده بشه چون این تاپیک رو با گفتههای نادرستت و پاسخهای من به این گفتههای نادرستت به انحراف کشوندید و گفتم «مهم» باشه چون سیستمعامل و نرمافزارهای آزاد در زمینه امنیت که یکی از ملزومات فعالیت در همچین فرومی هست چند سر و گردن از محصولات انحصاری مثل ویندوز بالاتر و باکیفیت تر هستند و باید بیشتر بهشون توجه داشت همانطور که برای TOR یک تاپیک جداگانه و مهم زده شده. پس ببینید همچین پیشنهاد عجیب و غیرمعقولی هم نبود که اینجور غضب برتون داشت.
1 - عنوانی که پیشنهاد دادید یک عنوان جانبدارانه بوده و اینجا ما از این کارها نمیکنیم.
2 - بحث بر سر آزاد بودن یک نرم افزار تجاری کوچکترین ربطی به امنیت نداره!
3 - بحث بر سر وهم آزادی چیز مهمی نیست که بخوایم براش موضوع داغ درست کنیم بچسبانیم بالای همه موضوعات!
نهایتن شما میتونید جستار خودتون رو درست کنید و درش بنویسید.
پاسخهای شما هم تکرار سخنی بوده که ما میگیم از اساس ایراد دارند! یعنی چیز خاصی نگفتید به جز تکرار طوطی وار یک مشت مجوز که درک درستی از همانها هم ندارید!
جالبه کسی که تا هفته پیش نمیدونست لینوکس چی هست و چه ضعف ها و برتری هایی نسبت به سیستم عاملهای انحصاری داره یک دفعه ای شده علامه دهر در مورد انواع مجوزها و سیستم عاملها و امنیت :)) سر بحث رو طور دیگه ای هم میتونستید باز کنید اخوی تا مطرح کردن پرسشهایی که مدعی هستید استادشون هستید!!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری