06-11-2014, 10:36 PM
sonixax نوشته: پیشتر هم گفتم راهی که شما اولشی رو من رفتم برگشتم!شرمنده، میدونم که میدونید!! ولی پستهایت اصلا و ابدا اینرا نمیگوید
sonixax نوشته: از شما خواستم که توضیح بدید وجود آزادی رو در یک برنامه تجاری طوری که هم تجاری بودنش حفظ بشه هم آزاد بودنش. و کماکان منتظر هستم که نشون بدید!!!کلیسای جامع و بازار (The Cathedral and the Bazaar) اریک ریموند
بعد باید نشون بدید که اون چیزی که نشون دادید شامل یک برنامه انحصاری نمیشه.
از نوشتههایت استنباط میشود که افکار شما انحصاری هست؛ هیچ آشنایی با مدل توسعه نرمافزار آزاد هم ندارید و اگه مقاله «کلیسای جامع و بازار» رو که معرفی کردم بصورت بدیهی و نه عمیق خونده بودید متوجه میشدید که آزادی نرم افزار باعث تنوع و خلاقیت بیشتری میشه. این نظر اریک ریموند هست که یکی از پیشگامان FOSS به شمار میره و در این مقاله به زیبایی اون رو شرح داده.
ریموند گفته محصولات غیرآزاد و مدل تجاری که آنها استفاده می کنند مثل یک کلیسا می مونه که موقع ساخت هرچی خلاقیت و هنر دارند در اون به کار میبرند ولی پس از اینکه ساخته شد دیگه تغییر نمیکنه و تا قرنها همان شکلی میمونه. ولی نرم افزار آزاد مثل یک بازار عمل می کنه اگه شما یک دکه کوچیک راه بندازید اگه محصولات شما بتونه آزمایش کننده های اولیه و خوره ها رو راضی کنه به سرعت کسب و کار شما رونق پیدا می کنه و دکه کوچیک شما تبدیل به یک مرکز تجاری بزرگ میشه.
البته اینرا قبلا برایت معرفی کردم ولی شما نه خونده و نه تامل کرده باز باید لقمه رو جویده و در دهانت بگذاریم و بعدش هم که حرفی برای گفتن نداری خودت بدون هیچ پاسخگویی شروع میکنی به رد کردن همه چیز از بیخوبن و همه رو دشمنان و چپاولگران بیارزش و دروغگویان و... معرفی میکنی و حتی پای اسلام و قرآن هم وسط میکشی!
sonixax نوشته: شما گرفتار یک وهم شدی و اون وهم آزادی در دنیای گنو/لینوکس هستش و فکر میکنی با چهارتا مقاله خوندن الان همه چیز رو میدونید!همانطور که قبلا هم گفتم من خبرهی نرم افزار آزاد و اپن سورس و اینها نیستم و ادعایی هم ندارم لاکن دست کم میدانم که نرم افزار آزاد بر روی آزادی کاربر و آزادی کد منبع استوار است نه بر روی رایگان بودن و مجــــــــــانی !