06-10-2014, 12:44 AM
پیمان نوشته: گرامی اینها توجیه درستی در مورد نرمافزارهای آزاد/متنباز نیست چون متدها و مجوزهایی هم وجود داره که کاربر رو مجبور به پرداخت پول میکنه برای مثال مجوز CPL حق امتیاز فروش، استفاده و تولید رو تحت امتیاز اصلی به کاربر اعطا می کنه و این مجوز سعی داره استفاده تجاری از نرم افزار رو ساده کنه اما انگار اصلا اطلاع نداری و حتی لینکی رو که برای مجوزهای آزاد و متنباز هم گذاشتم نخوندی.
البته برای شروع آشنایی شما خوندن مقالهی مدل تجاری نرمافزار آزاد و سورس باز رو هم بهتون توصیه میکنم.
ببینید همون طوری که براتون پیشتر هم گفتم اینها فقط نوشتارها و متنهای مردم فریب ده هستند!
نرم افزاری هم که رایگان نباشه نمیتونه آزاد باشه حالا هر کسی میخواد این ادعا رو داشته باشه! این حرف یک دروغه.
در ضمن بسیاری از این مجوزها ضمانت اجرایی و قانونی ندارند و وقتی چنین چیزی ندارند = کشک!
راهی که شما اولش هستی و فرو رفتید در یک سری متن و نوشته ی بی ارزش رو من دست کم 10 سال پیش رفتم!
شما اولش در مورد اینکه چه سیستم عاملی خوبه و خواستتون برای سوئیچ کردن به لینوکس پرسیدید من هم راهنمایی کردم! بحث در مورد این مجوزهای بی ارزش و حرفهای مفت از طرف یک سری شارلاتان که هدفشون فقط و فقط ضربه زدن به محصولات تجاری موفق و چاپیدن کاربرِ ناآگاه با رفرنس دادن به همون نوشته هایی که من میگم دو زار ارزش نداره بی فایده هستش.
مثل این میمونه که من بگم کلن قرآن رو قبول ندارم و همش دری وری هست بعد شما برای اثبات حقانیتش به من بخوای از خود قرآن رفرنس بدی!!!!!!
به جای استناد خشک و خالی به یک سری دروغ تحت نام مجوز های دنیای آزاد!!!!!! یک مقداری خرد خودتون رو به کار بگیرید و به من توضیح بدید چه طور نرم افزاری که رایگان نیست آزاد هست!!!!! بعد همون توضیح رو بسط بدید به هر نرم افزار تجاری که دوست داشتید و خودتون تناقض هایی که بهش میرسید رو اینجا بنویسید.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری