06-03-2014, 12:02 AM
با کلیات حرفتون موافقم به جز :
چیزی که نتونه همه گیر باشه به هدفش هم نمیرسه!
این اثرات آزادی در دنیای انحصاری همواره در مقایسه با انواع تجاری شکست محسوب میشند و به همین روی کسی (به جز علاقمندان واقعی) سمت این نرم افزارها نمیرند! تنها جایی که نرم افزار متن باز از تجاری موفق تر عمل کرده دنیای برنامه نویسی هستش به خصوص وب.
و تمام این آزادی ها (در صورتی که اسمشون رو آزادی بذاریم) در صورتی که نیاز کاربر رو تامین نکنند بی ارزش هستند! آزادی که با خودش محدودیت های سنگین و ناتوانی در انجام کارها بیاره دیگه اسمش آزادی نیست!!!
شما کاربر دسکتاپ هستید! باید نیازهاتون در حد کاربری دسکتاپ برآورده بشه وگرنه به من باشه میگم CentOS بدون میز کار و فقط با Terminal .
فدورا هم همه توزع هاش رایگان نیستند و استفاده تجاری داره اغلب.
اوپن سوزه رو من باهاش کار نکردم ولی یک بار یک عکسی در انجمن گذاشتم که دیسک اوپن سوزه 99 یورو و ویندوز 8 که تازه یک هفته بود اومده بود 49 یورو!!!!! ، در مورد آرچ لینوکس هم نظری ندارم.
پارسیکس پر است از نقص های عجیب و غریب و از همه بدتر افتضاح ترین پشتیبانی را در دنیای پشتیبانی محصولات متن باز دارد که خود پشتیبانی محصولات متن باز به افتضاح بودن شهرت دارند! افتضاح ترین در میان یک مشت افتضاح بودن هم البته خود هنریست!
نسخه هایی از لینوکس هستند که 800 دلار قیمت دارند! مثل این :
redhat.com
شما میتونید نرم افزاری برای لینوکس بنویسید و انحصاری نگهش دارید ولی حق ندارید خود هسته و بخش های آزادش رو انحصاری کنید!
پیمان نوشته: روی موارد دیگری مثل مبارزه نرم افزار آزاد با حق به انحصار گرفتن محصول توسط مولف هم بیاندیشید.طبیعتن هر کسی حث داره محصول تولیدی خودش رو به انحصار بگیره! از هر منظر به این مساله نگاه کنید اخلاقی و انسانی و درست هستش! قرار نیست ماحصل کار و دسترنج من در صورتی که خودم نخوام مفت مفت در اختیار دیگران قرار بگیره. مال شما هم همین طور مال بقیه هم همین طور.
پیمان نوشته: نرمافزار آزاد میخواد تا به ما لزوم آزاد بودن و اثرات آزادی رو در دنیایی کاملا انحصاری نشان بدهد.
چیزی که نتونه همه گیر باشه به هدفش هم نمیرسه!
این اثرات آزادی در دنیای انحصاری همواره در مقایسه با انواع تجاری شکست محسوب میشند و به همین روی کسی (به جز علاقمندان واقعی) سمت این نرم افزارها نمیرند! تنها جایی که نرم افزار متن باز از تجاری موفق تر عمل کرده دنیای برنامه نویسی هستش به خصوص وب.
پیمان نوشته: اینجا راجع به نرم افزار آزاد سخن رفته و نرم افزار آزاد لزوما باید آزادی های مورد نظر را داشته باشد:
آزادی اجرای برنامه برای هر منظور و کاری (آزادی صفرم)
آزادی برای مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود (پیش نیاز: سورس برنامه) (آزادی یکم)
آزادی برای توزیع مجدد کپیهایی از آن، بنابراین شما میتوانید به همسایگان خود کمک کنید (آزادی دوم)
آزادی برای بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بنابراین تمام جامعه از آن بهره میبرند (پیش نیاز: سورس برنامه) (آزادی سوم)
دسترسی به کد منبع یک پیششرط برای این آزادی میباشد.
و تمام این آزادی ها (در صورتی که اسمشون رو آزادی بذاریم) در صورتی که نیاز کاربر رو تامین نکنند بی ارزش هستند! آزادی که با خودش محدودیت های سنگین و ناتوانی در انجام کارها بیاره دیگه اسمش آزادی نیست!!!
پیمان نوشته: بنز لینوکس (اپن سوزه) خوب نیست؟ پیشگام نوآوری (فدروا)؟ آرچ لینوکس؟
شما کاربر دسکتاپ هستید! باید نیازهاتون در حد کاربری دسکتاپ برآورده بشه وگرنه به من باشه میگم CentOS بدون میز کار و فقط با Terminal .
فدورا هم همه توزع هاش رایگان نیستند و استفاده تجاری داره اغلب.
اوپن سوزه رو من باهاش کار نکردم ولی یک بار یک عکسی در انجمن گذاشتم که دیسک اوپن سوزه 99 یورو و ویندوز 8 که تازه یک هفته بود اومده بود 49 یورو!!!!! ، در مورد آرچ لینوکس هم نظری ندارم.
پیمان نوشته: پارسیکس را شنیده ام خیلی طرفدار پیدا کرده و به نظر می رسد راضی هم باشند اما من بخاطر عدم شناسایی وایرلسم یک بیلاخ نثارش کردم اما براحتی میتوان وایرلسش را با درایورهای غیرآزاد و با نرم افزار نصب کرد مثلا در توزیع netrunner براحتی در منوی ابزارش چیزی هست که شما با راه انداز فکر می کنم فایل ini ویندوز هم میتوانید وایرلستان را شناسایی و نصب کنید و یا در تمام توزیع ها حتی فونت های ویندوزی هم می شود براحتی نصب و در لینوکس استفاده کرد و در چاپ هم مشکلی پیش نیاید. یه سری از فوتهای ویندوز بصورت رایگان از اینجا قابل دریافت هستند:
Microsoft's TrueType core fonts on rpm based systems راهنمای نصب و همه اطلاعات لازم هم همان جا هست.
پارسیکس پر است از نقص های عجیب و غریب و از همه بدتر افتضاح ترین پشتیبانی را در دنیای پشتیبانی محصولات متن باز دارد که خود پشتیبانی محصولات متن باز به افتضاح بودن شهرت دارند! افتضاح ترین در میان یک مشت افتضاح بودن هم البته خود هنریست!
پیمان نوشته: ولی ذکر می کنند که این فونت رو حق ندارید ادیت کنید یعنی رسما فلسفه لینوکس به تخم چپشان ! البته استفاده از برنامههای انحصاری در سیستمعاملهای آزاد ممنوعیتی ندارد.اما من این بازی ها رو قبول ندارم به نظر من بهتره ما یا زنگیه زنگی باشیم یا رومیه رومی!
نسخه هایی از لینوکس هستند که 800 دلار قیمت دارند! مثل این :
redhat.com
شما میتونید نرم افزاری برای لینوکس بنویسید و انحصاری نگهش دارید ولی حق ندارید خود هسته و بخش های آزادش رو انحصاری کنید!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری