06-01-2014, 05:40 PM
- چه چیزی را در زندگی از دست دادهای که اکنون بیش از هر چیز دیگری دلت برای آن تنگ میشود؟
- گفتهای که «مردانگی» به نظرت سرکوبگر و «به زیان مردان» است، به باور تو اگر سلحشوری و جنگاوری و غیرتمندی و حقیقتجویی و خیالپردازی را کنار بگذاریم چه چیزی دیگری در این جهان باقی میماند؟ حواست باشد که من منکر سرکوبگر بودن مردانگی نیستم، سؤالم این است که آیا آلترناتیو «مرد بودن» بدتر از مردن نیست؟
- چقدر برای «وفاداری» ارزش قائلی؟ به نظرت آیا در جامعه/رابطهی ایدهآل وفاداری ارزش است؟
- ده کاری که از آنها بیزارید اما به تناوب ناگزیر به انجامشان میشوید/شدهاید؟
- نظرت راجع به ولادیمیر پوتین چیست؟
- برنامهات برای تابستان چیست؟!(بدون ذکر جزئیات خطرناک!)
- نظر شما دربارهی سیگار؟
- نظرت راجع به ماجرای الیوت راجر؟
- نظرت راجع به یک سناریوی آخرالزمانی چیست؟ آیا مثل من به آن امیدواری یا مثل مهربد از آن هراسان؟
- نظرت دربارهی نژاد چیست؟ با آدمهایی از نژادهای دیگر سر و کار داشتهای؟ و اگر بله، آنها را چگونه دریافتی؟
- زیباترین سکانس تاریخ سینما؟
- چهجور عینک آفتابی میزنید؟
- زیباترین صدای دنیا را کدام خواننده دارد؟
- گفتهای که «مردانگی» به نظرت سرکوبگر و «به زیان مردان» است، به باور تو اگر سلحشوری و جنگاوری و غیرتمندی و حقیقتجویی و خیالپردازی را کنار بگذاریم چه چیزی دیگری در این جهان باقی میماند؟ حواست باشد که من منکر سرکوبگر بودن مردانگی نیستم، سؤالم این است که آیا آلترناتیو «مرد بودن» بدتر از مردن نیست؟
- چقدر برای «وفاداری» ارزش قائلی؟ به نظرت آیا در جامعه/رابطهی ایدهآل وفاداری ارزش است؟
- ده کاری که از آنها بیزارید اما به تناوب ناگزیر به انجامشان میشوید/شدهاید؟
- نظرت راجع به ولادیمیر پوتین چیست؟
- برنامهات برای تابستان چیست؟!(بدون ذکر جزئیات خطرناک!)
- نظر شما دربارهی سیگار؟
- نظرت راجع به ماجرای الیوت راجر؟
- نظرت راجع به یک سناریوی آخرالزمانی چیست؟ آیا مثل من به آن امیدواری یا مثل مهربد از آن هراسان؟
- نظرت دربارهی نژاد چیست؟ با آدمهایی از نژادهای دیگر سر و کار داشتهای؟ و اگر بله، آنها را چگونه دریافتی؟
- زیباترین سکانس تاریخ سینما؟
- چهجور عینک آفتابی میزنید؟
- زیباترین صدای دنیا را کدام خواننده دارد؟
زنده باد زندگی!