05-27-2014, 11:33 AM
Theodor Herzl نوشته: ۸۰% زنها که خپل و زشت هستند ، همه زنهای جهان رو در نظر بگیری همه اینها ۱۰ میگیرند !!
بله دیگر، باز هم باید در نظر بگیرید. «همه»ی زنهای عالم باید در همین ده پله جای بگیرند. با این وصف تمامی زنانی که پست شدهاند ۷+ هستند.
Russell نوشته: گویا از دوستان هیچ کس دیگری علاقه به چهرههای آسیای شرقی ندارد.این یک آسیایی ۱۰ از ۱۰ برای رفیق گلمان راسل گرامی:
[ATTACH=CONFIG]4164[/ATTACH]
Crusader نوشته: من عموما معیارهای زیباییشناسی دقیقی دارم، کمتر دختری از فیلتر زیباییشناسی من به سلامت عبور میکند. اما با این اوصاف حاضرم به تحقرانهترین وجه من الوجوه بتای رمانتیک درون را با عارفانهترین و عاشقانهترین عبارات ممکنه به این فرشته عرضه کنم و خشتک خویش را به معنای تحتالفظی کلمه، یا چه بسا فراتر از معنای آن جهت رسیدن به یک تار از پشم کُس او «جر» بدهم:ما که چیزی نمیبینیم!
یا منظورتان به طور هوشمندانهای اینست که اصلا چنان کُسی وجود ندارد، یا هیجانزده شده بودید و عکس را فراموش کردید آپلود بکنید.
:e528:
kourosh_bikhoda نوشته: من به کسی میتونم ده بدم که باهاش ارتباط داشته باشم. برای من خیلی مهمه که کلیت دختره به چشمم بیاد نه فقط صورت و هیکل. مثلن من به بعضی اندام غیرجنسی خیلی اهمیت میدم و در نمره دهی من تاثیر داره. همینطور کون تخت و کوچک بسیار نمره کمی میگیره. بنابر این نمیتونم ده خودم رو پست کنم.
خُب پس ۹ از ۱۰ خودتاان را پُست بکنید، دختری که «فقط» زیبایی او را نمره دادهاید و چندان زیباست که اگر در آن موارد کم و کسر هم داشت فقط یک نمره از دست میدهد.
زنده باد زندگی!