02-03-2012, 07:15 PM
مهربد نوشته: درباره چه چیز آن؟به طور کلی دیدگاهی که در جوامع غربی نسبت به ازدواج هست.معیارهاشون و تفاوت هایی که با ما دارن!!!
sonixax نوشته: عشق تجربه ی شیرینی هستش و اگر بتونه با دوام باشه به نظر من با ارزش ترین چیزیه که یک نفر میتونه داشته باشه - ولی آدم باید بتونه عشق و احساس کاذب و حس ترحم و ... رو از تشخیص بده .من تا الان نتونستم دقیقا درک کنم عشق یعنی چی و فرقش با دوست داشتن چیه!! مثلا اینکه میگن عشق ابدی هست و از این حرفا....[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:45 pm ---------- ارسال قبلی در 09:41 pm ----------
[/color]
shinbet نوشته: تعداد سکس ناخواسته در ازدواج از تن فروشی بیشتر هست به نظر من ، زن یا شوهر بخاطر اینکه با شخص مقابل ازدواج کرده ، مجبور هست چند وقت یکبار رابطه جنسی با طرف داشته باشه ، و این به نظرم خیلی نفرت انگیز هست.فکر نمیکنم در حال حاضر مثل گذشته بحث اجبار مطرح باشه...خب حالا سوالی که چیش میاد اینه که آیا باید رابطه جنسی رو به صورت یه الزام در ازدواج دخیل ندونیم؟مثلا اون دو فرد اجازه داشته باشن شریک جنسی دیگه ای هم در صورت تمایل داشته باشن تا از حالت اجبار در بیاد؟