05-26-2014, 02:01 PM
kourosh_bikhoda نوشته: حرفه ای ها میگویند زمانی عضله شروع به «ساخته شدن» میکنه که درد و سوزش ناشی از ورزش رو درونش حس کنید. به نظر من هم تعداد بالا این درد و سوزش رو بهتر ایجاد میکنه. ضمن اینکه تعداد پایین و وزنه سنگین بیشتر به درد پاورلیفتینگ میخوره تا «بدنسازی».
آن تحقیق را اگر بنگرید میبینید که نوشته «وزن پائین/تعداد بالا» و «وزن بالا/تعداد پائین» هر دو هورمنهای عضلهساز را آزاد میکنند اما اولی سطوح این هرمونها را در خون بالاتر میبرد. مسئله اینست که وزن بالا و چه تکرار بالا، در هر دو حالت شما باید تا سرحد درد گرفتن از عضله کار بکشید، یا آنقدر سنگین باشد که درد بگیرد یا آنقدر تکرار بکنید. به نوعی هر دو at failure هستند.
ببینید تجربهی شخصی من اینست که بیش از ۷ سال «بدنسازی» کار کردم و هیچوقت نتیجهی دلخواه را نگرفتم، منظورم همین وزن بینابین زدن، تمرکز به روی تکعضله، کاردیو و... است. اما سه سال پیش و از فرط خستگی به یک برنامهی پاورلیفتی روی آوردم وانگار «معجزه»ای شده باشد! حجم عضلانی، تفکیک عضلانی و قدرت عضلانی من در یک سال به اندازهی تمام آن هفت سال دیگر پیشرفت کرد. با وجود اینکه غذای بدتری میخوردم، کمتر تمرین میکردم و ...
+ بدن یک پاورلیفتر بعد از سه ماه کات:
[ATTACH=CONFIG]4138[/ATTACH]
زنده باد زندگی!