02-02-2012, 09:55 PM
havadar_e_democracy نوشته: میلاد جان این معیار سن رو که میگی برای جامعه امروز ایران منظورت هست؟به طور کلی گفتم . معیار های جامعه ی ایرانی رو اصلن نمیشه مد نظر قرار داد چونکه توی ایران همه چیز بر عکسه !
عشق تجربه ی شیرینی هستش و اگر بتونه با دوام باشه به نظر من با ارزش ترین چیزیه که یک نفر میتونه داشته باشه - ولی آدم باید بتونه عشق و احساس کاذب و حس ترحم و ... رو از تشخیص بده . از طرفی در ازدواج به نظر میاد که سن یکی از مسایلی هست که همیشه بهش توجه میشه . البته در جوامع غربی من تا ۱۵ سال هم دیدم که تفاوت سنی وجود داشته و خیلی خوب و خوش و خرم با هم زندگی کردند .
ولی به طور کلی میخوام دونه دونه مسایل رو ببریم جلو دست آخر یه جمع بندی بکنیم - برای همین گفتم از سن شروع کنیم . منظور هم به طور کلی هست نه یک جامعه ی خاص .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:55 pm ---------- ارسال قبلی در 09:51 pm ----------
reactor نوشته: ازدواج کردن پول میخواد ولی نباید محرک ازدواجت پولت باشه. دختری که قراره زنت بشه نباید تورو بخاطر پولت بخواد. برای پولت هم بیشتر از اینا ارزش قائل شو. انرژی و عمرت رو برای بدست آوردنش صرف کردی. قبل از این که ازدواج کنی پولت رو برای خودت خرج کن و خوب بپوش و به خودت برس و برو چندتا کشور خوش آب و هوا و چند تا سفر تفریحی برو یک کم عشق و صفا کن ببین شاید زندگی مجردی بهت ساخت و ازش خوشت اومد و دیدی حالا جا داری و بیخیال زن و برنامه شدی.موافقم ، ولی به نظرم پول چیز مهمی توی زندگی نیست - یعنی ارزش نداره به خاطرش روان خودت رو به هم بریزی .
و البته زندگی مجردی به نظر من یکی که اصلن چیز خوبی نیست .
reactor نوشته: ضمنا از هر جا زن میگیری هیچوقت از ایران زن نگیر!
۱۰۰% موافقم
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری