02-02-2012, 03:09 AM
sonixax نوشته: به همین دلیل است که یک بازه زمانی نیاز است تا طرفین نسبت به هم شناخت کافی پیدا کنند . البته نه مثل نامزدی ایرانی ها چند ماه !
روی تجربه من شناخت چندین ساله هم به جایی نمیرسد. از سوی دیگر حتی اگر دو آدم یکدیگر را بگوییم 100% هم شناخته،
از آنجاییکه با گذر زمان هر دو تغییر کرده، پس از چند سال دو آدم گوناگون خواهیم داشت که اگر زمانی هم یکدیگر را میشناختهاند، اکنون دیگر نمیشناسند.
sonixax نوشته: به نظر من واقع بینی هم اگر بیش از حد باشه تبدیل میشه به بد بینی .
به گمانم در تعریف واقعبینی به دشواری برخوردهایم. واقعیبینی اگر زیاده از اندازه یا کمتر از اندازه باشد دیگر واقعبینی نیست!
واقعبینی به اندازه و هر چه نزدیکتر به واقعیت بیرونی است. هر چیز دیگر یا خوشبینی است یا بدبینی.[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:09 am ---------- ارسال قبلی در 04:06 am ----------
[/color]
sonixax نوشته: خبر دارم ، ازدواج آلمانی ها معمولن به این خاطر دوام نمیاورد چون که مثل سگ هستند
آمریکایی ها هم بیشتر به این خاطره که به خاطر موارد مادی با هم ازدواج میکنند .
ایران هم که .... اصلن ایران رو ولش کن
کجاییها دوام میآورد؟
sonixax نوشته: تازه ازدواج در ایران برای دختر ها گران تر هم تمام میشود ، چون طبق قوانین مزخرف اسلامی به این راحتی ها نمیتواند جدا بشود .
آن قدیم بود. این روزها در کنار مهریه و .. حق طلاق و جدایی هم قانونی گرفته میشود.
.Unexpected places give you unexpected returns