02-01-2012, 02:30 PM
مهربد نوشته: آمار طلاق در آلمان: 40 درسد (چهار نفر از میان ده نفر)
آمار طلاق در آمریکا: 50 درسد (پنجاه پنجاه)
خبر دارم ، ازدواج آلمانی ها معمولن به این خاطر دوام نمیاورد چون که مثل سگ هستند
آمریکایی ها هم بیشتر به این خاطره که به خاطر موارد مادی با هم ازدواج میکنند .
ایران هم که .... اصلن ایران رو ولش کن
Russell نوشته: من هم دقیقن منظورم همین ندانستن انگیزشهای طرف مقابل است.حتمن لازم نیست طرف کلاه بردار باشد،میشود واقعن همدیگر را دوست بدارید ولی بعدن بسادگی این حس از بین برود.یا انگیزشهای طرف مقابل ناخودآگاه باشد.مساله اینجاست که آیا میشود چیزهایی را با کسی شریک شد که بعدن اگر دوستی از میان برود طرف مقابل بتواند با استفاده از همین دانسته ها به شما آسیب بزند یا فرد سومی از آن سو استفاده کند.الان که مردهای 30 ساله هم زیر بار ازدواج نمیرند باین سادگی.
باز هم بستگی به شناخت طرفین از هم دارد ، مثلن اگر شما برای مدت ۱۰ سال با کسی زیر یک سقف زندگی کرده باشید و نه به صورت زن و شوهر - به احتمال زیاد شناخت کافی از هم پیدا میکنید که بتوانید تصمیم بگیرید . اگر هم احساس واقعی وجود نداشته باشد طی این مدت احتمالن وضعیتش روشن میشود . البته رابطه ی دوستی که ۱۰ به صورت زندگی مشترک ۱۰ سال دوام بیاورد به احتمال زیاد رابطه ای قوی و محکم است .
Russell نوشته: البته مورد مناسب پیدا بشه خوبه ازدواج ولی در ایران جوریه که ادم باید زندگیش رو قمار کنه واقعن.
دقیقن
Russell نوشته: در حالی که با زندگی مدرن و قوانین عقلانی میشه زندگی رو خیلی راحتتر کرد.واقعن باید کسی مغز خر خورده باشه که زیر بار مهریه ای بره که میدونه دار و ندارش رو که باید بزاره هیچ تا آخر عمر هم ممکنه نتونه اون رو پی بده،یا یه دختر حاظر بشه کاملن وابستگی مالی به طرف مقابل باشه.بنظر من اصلن همین چیزهای مالیه که گند میزنه تو رابطه ها.وگرنه دونفر با هم خوشحالند با هم زندگی میکنند.با هم خوشحال نیستن و اذیت میشن زندگی نمیکنن.
تازه ازدواج در ایران برای دختر ها گران تر هم تمام میشود ، چون طبق قوانین مزخرف اسلامی به این راحتی ها نمیتواند جدا بشود .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری