05-02-2014, 03:04 PM
Theodor Herzl نوشته: [FONT=&]من یک چیزی رو درک نمیکنم ! در کّل دوران جنبش سبز حداکثر ۱۵۰ نفر کشته شدند ، زمان میر حسین روزی انقدر اعدام میشدند حتی بدون احراز هویت ، حالا چرا انسانیت آقایون اون زمان گل نکرده؟[/FONT][FONT=&]تو خیلی چیزها رو درک نمیکنی و نخواهی کرد!! در ضمن گفته شد از بعد رسانه ای نه تعدا کشتهها! و البته بعد رسانه ای مهمترین چیز هم هستش نمونه دیگه نمیگویم خودت بهتر میدانی!![/FONT]
Theodor Herzl نوشته: [FONT=&]اینها از اولش میگفتند اجرای کامل قانون اساسی ، من میخواهم سر به تن این قانون اساسی نباشد[/FONT]![FONT=&]پس انتظار داشتی بگوید چه؟! قانون اسرائیل یا سریلانکا یا تاجیکستان[/FONT][FONT=&] ![/FONT]
Theodor Herzl نوشته: [FONT=&]من مخالفتی با جنبش سبز اصولا ندارم ، مشکل میر حسین قاتل و کروبی دزد و قاتل هستند ، اینها خودشان تا گردن در گٔه فرو رفتند حالا آزادی خواه شدند؟ همین کروبی نبود در مجلس ششم طرح اصلاح تغییر قانون مطبوعات رو به دستور خامنهای انداخت دور؟[/FONT][FONT=&]من اینجا که جواب تو را ندام که حالا بخواهی بگویی من کار به کروبی و موسوی دارم نه جنبش سبز! فقط نظرم را در مورد این جستار گفتم و از کسی هم کوت نگرفتم! در ضمن فرض بگیریم تو به قدرت برسی فردای ایران با این همه مخالف قدیم و جدید و حزب اللهی و لباس شخصی و سپاهی و بسیجی و اطلاعاتی و کاسه لیس چه خواهی کرد؟! حتمن بدتر از آخوندا کشتار براه خواهی انداخت اینطور نیست؟[/FONT][FONT=&]![/FONT]
Theodor Herzl نوشته: مبارزه آفریقای جنوبی بدون خشونت بود؟[FONT=&]مبارزه نمادین میان رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی و کسانی که در مقابل آن مقاومت می کردند پیچیدگی گونه های مختلف مقاومت مدنی را نشان می دهد. استفاده از مقاومت مدنی در برابر آپارتاید از ابتدا بر اساس نظریات گاندی شکل گرفت. ایده ی گاندی در اصل از سال 1906 و در آفریقای جنوبی، جایی که گاندی به عنوان وکیل یک شرکت تجاری کار می کرد، شکل گرفت. طولی نکشید که کنگره ملی آفریقایی ها( به اختصار [/FONT]ANC[FONT=&] ) که در سال 1912 تاسیس شد به نیروی اصلی مخالف با ظلم آپارتاید به کشور تبدیل شد، ظلمی که علیه هشتاد در صد جمعیت غیر اروپایی این کشور در جریان بود. در چهار دهه ی اول بیشتر از تاکتیک های قانونی اعتراض استفاده شد و کنگره ملی آفریقایی ها [/FONT]ANC[FONT=&] در اوایل دهه پنجاه پا را فراتر گذاشت و استفاده از کنش های مستقیم بی خشونت را نیز آغاز کرد.[/FONT]