04-30-2014, 09:04 PM
kourosh_bikhoda نوشته: بالاخره ما نفهمیدیم چی شد. این دعوا بین موسوی و خامنه ای نیست، موسوی هم جزو این چپول ها نیست. پس این قضیه ی دعوا سر چیه؟ اصلن از نظر شما دعوایی وجود داره؟
کوروش جان شما خوبی بابا ؟
من چند بار گفتم به نظر من بین موسوی و خامنه اصلن دعوایی نیست! بعد الان داری میپرسی دعوا هست یا نیست ؟!
خسته نباشید واقعن
kourosh_bikhoda نوشته: میلاد ببین یه قضیه که از نظر روشنی بسیار به یک فکت شبیه شده رو چقدر میپیچونی که حرفت رو به کرسی بنشونی. قضیه اینه که این دعوا (یا ایکس یا هرچیزی که اسمش رو میذاری) به نفع مردم ایران و آزادی ایران هست یا خیر؟ اگر هرکدوم از طرفین جا بزنند، یا تلف بشن این قضیه کمکی به دمکراسی در ایران میکنه یا خیر؟ حالا هی واسه وا صغرا کبرا بچین که درون حکومتی یعنی فلان، دعوا یعنی بسار :)
نه نیست!
هدف تمامی شاخه ها و زیر مجموعه ها و احزاب جمهوری اسلامی حفظ تمامیت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و کثافت فعلیه.
فقط فرقشون اینه که سر راه و مسیر با هم اختلاف نظر دارند.
ماشین A و B هر دو میخواند برند کرج! یکی میگه از جاده قدیم بریم بهتره یکی میگه از اتوبان!!!!!
نهایتن هم هر کدوم از اینها جا بزنند اون یکی از راهی که مد نظرشه به سمت هدفش حرکت میکنه.
اینکه برنامه کدوم دسته خرکی هستش و باعث سقوط نظام میشه یک بحث دیگست و من شخصن خیلی خیلی دوست دارم اصلاح طلبان از رده خارج بشند چرا که همیشه با کارهاشون عمر جمهوری اسلامی رو زیاد کردند و به قول معروف خیلی مارموز هستند.
kourosh_bikhoda نوشته: این تفکر غالب مردم ایرانه که از رژیم یک هیولای شکست ناپذیر و بی اشتباه در ذهن دارند :)
این سیستم مجموعه ای انسانها، قوانین، تجهیزات و منابع مالی و پولیه. یک همچین مجموعه ای یقینن دچار کاستی هایی میشه و به خاطر در بر داشتن انسان به عنوان بخشی از زیرمجموعه خودش، مطمئنن اختلاف هم درش بروز میکنه. اینجاست که درز کردن این اختلاف به بیرون عملی و شدنی میشه.
حالا، گذشته از این امر اونایی که با سیستم حقوقی قضایی ایران تاحدودی آشنایی دارند میدونند که این سیستم به خاطر سابقه خودش و اینکه از آغاز بناش بر سیستم های اروپایی تنظیم شده به نحوی شکل گرفته که بعضی چیزها پنهان کردن و ماسمالیش عملن ممکن نیست. به خاطر همینه که مثلن اختلاس های نظام بانکی هرچقدر هم لاپوشانی و حرفه ای باشند بالاخره تابلو میشند. جای صحبت اینجا نیست ولی مثلن سیستم های بازرسی و نظارت متعدد و لایه لایه یکی از این دلایل هست. بنابر این انقدر در این بادکنک باد نکنید لدفن :)
ببینید دلیل رو شدن مسایلی مثل اختلاس اینه که یکی خورده به بقیه نداده اونها پته و پوته رو ریختند روی آب.
اگر داستان به شکلی باشه که همه بخورند به خصوص بیت آغا تقریبن شما هیچ وقت خبری از دزدیها و اختلاسها نمیشنوید کما اینکه تا حالا شما نشنیدید که میلیاردها تومان سرمایه گذاری برای نصب تجهیزات آب شیرین کنی در عسلویه توسط شرکت نور ویژه کجا رفته!!!! و این پروژه بعد از گذشت نزدیک به 10 سال چرا هنوز در فاز آزمایش و ... هستش و عملن چیزی تحویل نداده ؟!
یا مثلن شما هرگز نشنیدی که 3 میلیارد تومان وام بلاعوض برای تولید مزخرفی به نام رانندگی در تهران داده میشه در صورتی که همش 40-50 میلیون تومان خرج ساختش میشه و همزمان به پروژه های بزرگتر با تکنولوژی بالاتر هیچ پولی داده نمیشه و از همه بدتر هرگز هم صدای کسی در نمیاد که آی دزدی کردند!!!!
این دو نمونه تنها مال زمانیه که من ایران بودم و به خاطر موقعیت و آشناهای بسیار بسیار دم کلفتی که داشتم ازشون خبر دارم. مطمئن هستم در دوران احمدی نژاد و حال حاضر اوضاع هزار بار بدتر هم شده.
برای همین این حرفهای شما برای من قابل قبول نیست.
kourosh_bikhoda نوشته: :)
خوبه من اینو چندبار در جای جای بحثمون گفتم که بهش متعقدم. ولی ظاهرن راهی نداری جز دنده عقب :)
خوب پس یک مقداری به نظرم باید در استدلال کردنت تجدید نظر کنی!
kourosh_bikhoda نوشته: پس روشن شد واق واق های آدمهای دست چندم و به تکاپو افتادنشون به علت نبوده
قرار بود موسوی دستگیر بشه ایران قیامت بشه! موسوی به گا رفت آب از آب تکون نخورد :))
من مطمئن هستم موسوی بمیره یا کشته بشه هم خبری نمیشه.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری