04-28-2014, 05:41 PM
kourosh_bikhoda نوشته: بالاخره قبول میکنی این دعوا وجود داره یا نه؟
بین موسوی و خامنه ای ؟! خیر.
بین جناح اصلاح طلب و اصول گرا ؟ آری .
kourosh_bikhoda نوشته: مشخصن اطلاعات کافی نداری. حسین بازجو نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهانه. این روش 25 ساله اخیر ج.ا بوده که حرف های غیررسمی ولی جدی خودش رو از طریق آدم های دست چندم انتشار میده. حسین بازجو و آخوند خاتمی از این دسته افراد هستند. وقتی اینا مثلن توی نماز جمعه میگن سران فتنه حاضر به توبه نیستند وگرنه حکومت حاضر به رافت اسلامی هست، یعنی نظر خامنه ای اینه. هتا حسین شریعتمداری میاد در تلویزیون مناظره هم میکنه! پس میبینی که اونجوریم که فکر میکنی بچه بازی نیست جانم.
مشخصن شناخت درست و حسابی از جمهوری اسلامی نداری!
وضعیت و ساختار بنیادی جمهوری اسلامی خیلی ساختار ساده ای داره و اگر این ساختار ساده رو یک بار درست متوجه بشید تحلیل کردن رفتار تک به تک اعضای جمهوری اسلامی خیلی کار سختی نمیشه .
جمهوری اسلامی بنا به تعریف و ادعای و حتا عملکردش یک نظام قیمی هستش (ولایت فقیه). یعنی چی ؟!
یعنی حاکمیت جامعه (به ویژه قشر ساکت ، خنثا و یا طرفدار جمهوری اسلامی) رو به شکل یک گله گوسفند میبینه که این گله نیازمند یک چوپانه (ولی فقیه) که این چوپان برای حفاظت و البته کنترل اون گله چند تایی سگ داره (سپاه ، کیهان ، بسیج و ...) و طبیعتن همون گله مثل تمام گله ها یک سری گرگ رو به عنوان دشمن داره (من ، شما ، هر چی مخالفه) .
اگر حیوون خونگی داشته باشید میدونید که یک وقتهایی یک چیزی توجه سگ شما رو جلب میکنه و با پارس و واق واق کردن و به در و دیوار کوبیدن سعی میکنه توجه شما رو به خودش جلب کنه. این رفتار خاتمی و شریعتی و ... دقیقن شبیه رفتار همون سگه هستش.
یعنی اینها باقیمانده جنبش سبز و ... برای وجود خودشون خطر میبینند و سعی دارند که راس قدرت رو متوجه این مثلن خطر بکنند برای همین چپ و راست واق واق میکنند که اغلب این سر و صداها از طرف بالاتری ها ایگنور میشه.
همین مستر شریعتمداری و خاتمی سر برنامه هسته ای هم کلی زر و زور کردند و گفتند که مصالحه با غرب فلانه و بهمانه و رژیم مخالف اکید این مساله هست و ....
در عمل چی شد ؟ روحانی تلفن رو برداشت به اوباما گفت گه زیادی خوردیم شما ببخشید!!! بعد هم که بازار مذاکره و امتیاز دادن به غلط کردن افتادن های پشت سر همی داغ شد تا به امروز.
kourosh_bikhoda نوشته: ولی در مورد صاحب دعوای درون حکومتی، بسیار خب. طبق تعریف جهانشمول تو ما فرض میکنیم این دعوا برون حکومتیه. ولی من میگم هدف این دعوا براندازی نیست. قبول؟ ما رو وارد بازی با واژگان نکن جان مولا :)
دعوایی که هدفش بر اندازی نیست دیگه اسمش دعوا نیست کوروش جان! اسمش میشه اختلاف نظر.
وقتی هدف یک چیزه ولی راه متفاوته (درون یک گروه) اختلافهای پیش آمده اسمش دعوا نمیشه.
تمام شاخه ها و جناح های جمهوری اسلامی هدفشون حفظ تمامیت و حاکمیت جمهوری اسلامیه و فکر میکنم خودت هم با این مساله مشکلی نداشته باشی.
حالا یک دسته میگند یک مقداری شل تر بگیریم تا نظام حفظ بشه - چون فکر میکنند زورشون به قشر معترض و قدرتهای خارجی نمیرسه.
یک عده میگند نه خیر این آزادی هایی که توی دوران خاتمی دادیم پایه های حکومت رو سست کرده و باید بزنیم پوست معترضین رو بکنیم و کلن یک فاک نشون غرب بدیم تا اوضاع مثل قبل (اوایل انقلاب) بشه حالا جنگ هم شد چه بهتر.
kourosh_bikhoda نوشته: ببین میلاد جان دل برادر، نه من حوصله این خاله زنک بازی ها رو دارم نه تو وقتش رو. مخصوصن که میدونم از هر دقیقه وقتت کلی یورو درمیاری :)
لذا هر وقت حرف حسابی جز این لغت ها داشتی میشنوم
یعنی اینکه ما بگیم آقا جان دست از سر این خیالهای پوچ که آی جنبش سبز باعث ریزش در رژیم شد و واااای هنوز هست و آتش زیر خاکستره و این مدل مهملات بر دارید میشه تئوری توطئه و خاله زنک بازی ؟! :))
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری