04-28-2014, 03:03 PM
sonixax نوشته: مگه اصلن از اولش من حرفی از دعوای موسوی و خامنه ای زده بودم که بخوام تکذیب کنم؟بالاخره قبول میکنی این دعوا وجود داره یا نه؟
sonixax نوشته: مثلن حسین بازجوی شریعتمداری از بدنه و ساختار حکومت و حاکمیت نیست و در نتیجه واق واق هاش هم اصلن مهم نیست. اون مثل خیلی مزدوران دیگه فقط یک کارمنده - یکی که وظیفه داره دروغ بگه ، خالی ببنده و دری وری منتشر کنه.مشخصن اطلاعات کافی نداری. حسین بازجو نماینده ولی فقیه در روزنامه کیهانه. این روش 25 ساله اخیر ج.ا بوده که حرف های غیررسمی ولی جدی خودش رو از طریق آدم های دست چندم انتشار میده. حسین بازجو و آخوند خاتمی از این دسته افراد هستند. وقتی اینا مثلن توی نماز جمعه میگن سران فتنه حاضر به توبه نیستند وگرنه حکومت حاضر به رافت اسلامی هست، یعنی نظر خامنه ای اینه. هتا حسین شریعتمداری میاد در تلویزیون مناظره هم میکنه! پس میبینی که اونجوریم که فکر میکنی بچه بازی نیست جانم.
ولی در مورد صاحب دعوای درون حکومتی، بسیار خب. طبق تعریف جهانشمول تو ما فرض میکنیم این دعوا برون حکومتیه. ولی من میگم هدف این دعوا براندازی نیست. قبول؟ ما رو وارد بازی با واژگان نکن جان مولا :)
sonixax نوشته: اون وقت میگم دچار توهم سبز هستید ناراحت میشید!ببین میلاد جان دل برادر، نه من حوصله این خاله زنک بازی ها رو دارم نه تو وقتش رو. مخصوصن که میدونم از هر دقیقه وقتت کلی یورو درمیاری :)
لذا هر وقت حرف حسابی جز این لغت ها داشتی میشنوم
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی