04-26-2014, 05:39 PM
kourosh_bikhoda نوشته: اتفاقن من برعکس شما ریزش ها رو خیلی بی سابقه و جدی میبینم. البته هیچ راهی برای اثباتش ندارم به جز تجربه شخصی. فکر میکنم اگر هرکسی یک تحقیق شخصی بکنه به نظر من برسه. یکی از کادری های یگان ما در سالگرد یکی از 22 های بهمن میگفت اینبار اگر بخواد خبری بشه، مطمئن باش مادر منم که 70 سالشه میاد توی خیابون چون فهمیده احمدی نژاد زندگیشو به گند کشیده. گفتم از کجا فهمیده که سال 88 نفهمیده بود؟ گفت وقتی میره سوپر مارکت خرید کنه تا مغز استخوانش این مساله رو درک میکنه.
ولی در مورد بخش دوم ایرادت راسل گرام که البته خیلی هم هوشمندانه ایراد گرفتی، باید گفت میزان جداشدگی و بریدگی نیروها در صورت وجود یک گزینه ی آلترناتیو، با وجود این ریزش ها بالاتر میره. اگر فردا حمله ای بخواد بشه، باید انتظار نافرمانی و لغو دستور رو از نظامیانِ بریده داشته باشیم.
ببینید در مورد لزوم دفاع دربرابر حملهیِ آمریکا و... که میان موسوی و کدیور و گنجی و خامنهای بحثی نیست، هر چه هست بحث داخلیست که خب اینها در همان اول انقلاب خیلی شدید وجود داشت و سازمان شبه نظامی بسیج برای این است که به چنین مشکلاتی برنخورند دیگر. بسیج آنقدر از ضدقه سری نظام منفعت کرده که اگر بداند میتواند منافعش را حفظ کند حتما اینکار را خواهد کرد.
پیرامون فقر هم من گمان میکنم هرچه فقر بیشتر شود فقط شیفت کاری مردم بیشتر میشود و آنقدر درگیر مشکلات میشوند که بیشتر بدنبال فراموشی میگردند. اتفاقا من گمان میکنم بهبود وضع اقتصادی و امید به زندگی بهتر و آزادتر و راحتتر است که باعث به خیابان آمدن مردم میشود. البته وضع کشور آنقدر نابسامان است که من فکر نمیکنم کاری بشود کرد و تنها نکتهیِ مثبت روحانی همین است که با گفتار درمانی (مانند خاتمی) میتواند حس بهتری به مردم دهد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound