04-22-2014, 08:12 PM
kourosh_bikhoda نوشته: بله سست کرده. تو که هر روز پست های نوریزادو میخونی حتمن دیدی امروز از اون مامور اطلاعات گفت که جلوش ترمز زد و بهش گفت ما اندازه تو عرضه نداریم و جلومونو گرفتن! این جنبش سبز باعث شد ریزش های بی سابقه ای در نظام اتفاق بیفته. اولیش هم همین نوریزاد. کی فکر میکرد نوریزاد از خامنه ای برگرده؟ نوریزاد افتخارش این بود که خامنه ای برای اثاث کشی فقط به یک وانت نیاز داره بجز کتابهاش! فکر میکنم هر کسی دستکم یک فامیل عضو سپاه داره در ایران. تحقیق این مساله ریزش در سپاه و دو دستگیش کار سختی نیست. ما هم که خدمت کردیم این دو دستگی ها رو در یگان خدمتیمون دیدیم. هیچ حرکتی چنین خدمتی تا به حال به فرآیند آزادی ایران نکرد. از 88 به بعد خامنه ای که برای خیلی ها بت بود شکسته شد. میفهمید ریزش یعنی چی؟ ابعادش براتون روشنه؟من نمیگم که جنبش سبز ۱۰۰% بی خاصیت بوده ، من میگم دنبال این اصلاح طبها راه افتادن ایران رو به اینکه جامعه لیبرال آزاد نمیرسونه ، آخرش اگر جنبش سبز پیروز میشد چی میشد مثلا؟ خامنهای برکنار میشد؟ رژیم عوض میشد؟ خیر ، احمدینژاد عزل میشد ، موسوی رئیس جمهور میشد و برای نمایش دار و دسته احمدینژاد هم دستگیر میشدند! تنها دلیلی که نظام پشت احمدینژاد ایستاد این بود که اون تهدید کرده بود اگر من برم همه شما رو با خودم میکشم پایین و اسنادی رو میکنم که نظام رو نابود میکنه! وگرنه موسوی جزو بطن انقلاب هست و خطری برای نظام ایجاد نمیکرد اگه رئیس جمهور میشد! موسوی و امثالهم جدا از اینکه خودشون مجرم هستند ، اگر بیگناه هم بودند دشمن نظام محسوب نمیشوند ، من و شما دشمن جمهوری اسلامی هستیم ، رضا پهلوی دشمن جمهوری اسلامی هست ، مسعود رجوی دشمن جمهوری اسلامی هست ، دکتر بختیار دشمن جمهوری اسلامی بود ، دعوای موسوی و خامنهای دعوای خانوادگی هست که پاسدارها هر کدوم سمت یک عضو خانواده میروند ، آخرش چیزی نسیب ملت نمیشود!
kourosh_bikhoda نوشته: در ضمن ما هنوز نفهمیدیم موسوی چه دستی در کشتارهای 67 داشته! موسوی که بعد از کشتارها استعفا داد! در عوض جوانان جویای نامی که برای به دست آوردن جایگاه در نظام دست به هر قتل و عمل غیرانسانی میزدند مانند همین پورمحمدی حرامزاده قدرتشون بیشتر شد و جایگاهشون بالاتر رفت.استعفای موسوی هیچ ربطی به کشتار ۶۷ نداشته ، من به زودی یک جستار جداگانه در این مورد باز میکنم که دیگر در چندین جستار بحث در مورد دهه ۶۰ و موسوی نکنیم
"A Land without a People for a People without a Land"