01-07-2012, 09:43 PM
Havadar_e_Democracy نوشته: اتفاقا این سوال ما از مدعیان هم هست و با توجه به حرف قبلیتون گفتم این بحث رو اگه بخواین باز کنید خیلی مسائل رو باید روشن کنید چون اینجا شما مدعی هستید نه من.اتفاقا من مدعی چیزی نیستم ، یک شخص خدا باور و یک شخص بی خدا مدعی هستند که خدا هست یا نیست و باید این قضیه را اثبات کنند ، در مقابل خدا باوری ۲ موضع کلی میشود گرفت ، یکی موضع من که میگویم ، من دلایل و مدارک کافی برای وجود خدا نمیبینم ، و همچنین دانش این را نیز هنوز ندارم که %۱۰۰ بگویم خدایی نیست ، پس اساس زندگی خود را بر اساس بی خدایی شکل میدهم چون دلیل کافی برای وجود خدا ندارم ، ولی بنا به دانش امروز نیز اعتقاد دارم که نمیتوان فهمید خدا وجود دارد یا نه ، شاید ۵ سال دیگر ، ۱۰ سال دیگر ، ۲۰۰ سال دیگر شرایط تغییر کند. حال شما که میگوئید خدایی نیست باید این قضیه را به اثبات برسانید ، مثل آن کسی که میگوید هست.
Russell نوشته: شما اصلن لازم نیست که ثابت کنید که 100 چنین موجودی نیست،آن کسی که میگوید آن موجود هست مثالی از یک خدا باور است ، من مثل یک شکاک هستم ، دلیل محکمی ندارم که باور کنم موضع آن شخص درست است اما آن را بسیار بعید میدانم ، ولی با اکثریت قاطع %۱۰۰ نیز نمیتوانم بگویم که آن موجود نیست ، همانطور که نمیتوانم %۱۰۰ بگویم که اژدها وجود ندارد( شاید در یک سیاره که ۱ میلیارد سال نوری با زمین فاصله دارد یک موجود بزرگی باشد که از دهانش آتش بیرون میآید!!) ، پس من نتیجه میگیرم که موضع اینکه %۱۰۰ خدا وجود ندارد غلط است.
"A Land without a People for a People without a Land"