01-07-2012, 05:35 PM
shinbet نوشته: خیر ، ۱۷ نوع بیخدایی متفاوت وجود دارد. http://commonsenseatheism.com/?p=6487ممنون از لینک اما این تقسیم بندی زیادم درست به نظر نمیرسه.خیلیاشو میشه حذف کرد اما به طور کلی atheism میشه:
نقل قول:Atheism is, in a broad sense, the rejection of belief in the existence of deities.در مورد آگنوستیسم هم میگم به طور کلی یا مثبت هست یا منفی.اون انواع دیگه زائد هستن و این تقسیم بندی ها خیلیاش من در آوردیه یا سلیقه ای هست.
shinbet نوشته: متوجه منظورتون نشدم ، یعنی اینکه باید بدون اثبات و دلیل و مدرک یک چیزی را همینطوری یرخی بپذیریم؟اتفاقا این سوال ما از مدعیان هم هست و با توجه به حرف قبلیتون گفتم این بحث رو اگه بخواین باز کنید خیلی مسائل رو باید روشن کنید چون اینجا شما مدعی هستید نه من.
Russell نوشته: در واقع اونچیزی که ما رو در تصمیم گیری درباره چیزهایی که ما تجربه ازشون نداریم کمک میکنه،نه عدم بودن اونها بلکه در احتمال اونها با همون داده های ناقص موجود هست.شبیه به همون چیزی که دیوید هیوم برای رد معجزات داره،اینکه احتمال غلط بودن تمام یافته های علمی را دربرابر احتمال خطا و دروغ گویی طرف باید قرار داد.
مهربد نوشته: در راستای بالا، چنانکه گفتیم بار اثبات ادعا بر دوش مدعی است. هودهگیری منطقی که در پَسِ آن میآید از روی نیاز ما در کاربستن و عمل کردن است، بدینگونه که در عمل،جناب راسل مهربد گرامی هم که حرف منو زد.چرا فقط به من گیر دادی پس!!!
یک چیز یا میتواند باشد و یا نیست و نه هر دو (از مهادهای پایهای منطق)، پس از آنجاییکه ما نمیتوانیم زندگی را با فرض بودن چیزهای بیشمار
بگذرانیم، رفتار منطقی آن خواهد بود که تا زمانیکه یک چیز اثبات نشده است در عمل، آن را پوچ و در نیستی و عدم بیانگاریم ← نیستی منطقی
حالا گذشته از شوخی خب فرقش چیه که چیزی رو منطقا تا از قبل از اثبات عدم بدونیم با اینکه بر اساس احتمالات بگیم بسیار بعیده باشه؟ از لحاظ عملی چه فرقی دارن با هم؟